Το Borderlands 3 έρχεται στο Steam – Ανακοινώθηκε το 'Guns, Love and Tentacles' DLC

Δείτε το πρώτο trailer του νέου πακέτου επέκτασης
28 Φεβρουαρίου 2020 09:24
Το Borderlands 3 έρχεται στο Steam – Ανακοινώθηκε το 'Guns, Love and Tentacles' DLC

Η Gearbox συνεχίζει να εμπλουτίζει το Borderlands 3 και έτσι ανακοίνωσε το δεύτερο μεγάλο DLC του παιχνιδιού στο πλαίσιο της PAX East. Συγκεκριμένα, στις 26 Μαρτίου αναμένεσαι να καταφθάσει το Guns, Love, and Tentacles: The Marriage of Wainwright & Hammerlock. Το νέο αυτό campaign add-on θα μεταφέρει τους παίκτες στον παγωμένο πλανήτη Xylourgos. Εκεί θα γιορτάσουν τον γάμο των δύο χαρακτήρων, παλεύοντας με αδίστακτα τέρατα και ταξιδεύοντας προς την στοιχειωμένη πόλη Cursehaven.

Το Guns, Love, and Tentacles: The Marriage of Wainwright & Hammerlock θα συμπεριλαμβάνεται στο Season Pass του παιχνιδιού, ενώ φυσικά είναι δωρεάν και για τους κατόχους της Super Deluxe Edition. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε το trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση.

Η δεύτερη μεγάλη ανακοίνωση της Gearbox ήταν πως το Borderlands 3 έρχεται επιτέλους στο Steam στις 13 Μαρτίου. Αξίζει να σημειωθεί πως θα υπάρχει PC crossplay μεταξύ των Steam και Epic Games Store εκδόσεων χάρη στο νέο SHiFT matchmaking. Η σελίδα του παιχνιδιού στην πλατφόρμα της Valve έχει αναρτηθεί ήδη και μπορείτε να την βρείτε πατώντας εδώ.

Τέλος, η εταιρία αποκάλυψε και το χρονοδιάγραμμα περιεχομένου για το άμεσο μέλλον, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω.