Το PUBG επιτρέπει πλέον τα parties ανάμεσα σε PS4 και Xbox One παίκτες

Ένα χαρακτηριστικό που περιμέναμε εδώ και καιρό
21 Φεβρουαρίου 2020 15:11
Το PUBG επιτρέπει πλέον τα parties ανάμεσα σε PS4 και Xbox One παίκτες

Το crossplay ήταν και εξακολουθεί να είναι ένα βασικό θέμα συζτήτησης στη βιομηχανία, μιας και μία τεράστια μερίδα της gaming κοινότητας θέλει να απολαμβάνει τα αγαπημένα της παιχνίδια με φίλους ανεξαρτήτως της πλατφόρμας που έχουν στην κατοχή τους. Μετά από πολύ κόπο -και πολλές φωνές- αυτό το χαρακτηριστικό ήρθε και στο PUBG και εδώ και αρκετούς μήνες και επιτρέπει τους χρήστες του PS4 να βρίσκουν αντιπάλους και από την Xbox One έκδοση του παιχνιδιού, όπως φυσικά και το αντίθετο. Το εν λόγω χαρακτηριστικό όπως καταλάβατε αφορά τις δύο προαναφερθείσες κονσόλες, με το PC να βρίσκεται στην απ'έξω.

Το μόνο που έλειπε από την παραπάνω εξίσωση ήταν οι παίκτες των δύο κονσολών να μπορούν να βρίσκονται και στο ίδιο party, δηλαδή να μπορούν ουσιαστικά να παίζουν μαζί. Η PUBG Corp. εργάστηκε σκληρά τους τελευταίους μήνες και το update 6.2 έφερε αυτό το πολυπόθητο χαρακτηριστικό, το οποίο μάλιστα βρίσκεται διαθέσιμο στους public test servers. Το μόνο που χρειάζονται οι παίκτες είναι το Xbox Live Gamer Tag ή το αντίστοιχο PSN Name του φίλου τους και είναι πανέτοιμοι.

Επομένως, κατεβάστε το update, ενημερώστε τους φίλους σας, μπείτε στο ίδιο party και ξεκινήστε το ξέφρενο κυνήγι του κοτόπουλου.