Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Animal Crossing: New Horizons

Για πρώτη φορά το παιχνίδι θα υποστηρίζει terraforming
21 Φεβρουαρίου 2020 09:48
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Animal Crossing: New Horizons

Πιστή στην υπόσχεσή της, η Nintendo μετέδωσε ζωντανά ένα νέο Nintendo Direct αφιερωμένο στο άκρως αναμενόμενο Animal Crossing: New Horizons. Στο πλαίσιό του σόου αποκάλυψε όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε πριν την κυκλοφορία του παιχνιδιού σε μερικές εβδομάδες.

Μια από τις σημαντικότερες νέες ανακοινώσεις ήταν πως το New Horizons θα υποστηρίζει terraforming, πράγμα που σημαίνει πως οι παίκτες θα μπορούν να αλλάξουν τη δομή την πόλης, δημιουργώντας για παράδειγμα μονοπάτια ή τροποποιώντας τους λόφους και τα ποτάμια. Παράλληλα, η Nintendo ανακοίνωσε πως ετοιμάζει ένα νέο χαρακτηριστικό που θα εμφανιστεί στο Nintendo Switch Online app. Αυτό θα ονομάζεται NookLink και μέσα από αυτό θα μπορείτε να εισάγεται τα σχέδιά σας από το New Leaf του 3DS, να σκανάρετε QR κωδικούς για το Happy Home Designer και να χρησιμοποιήσετε το voice chat.

Η εταιρία εξήγησε τι θα γίνει και με τα saves, με πολλούς παίκτες να μπορούν να μοιράζονται το νησί σε μια κονσόλα, ενώ τόνισε πως εφόσον δεν υποστηρίζονται cloud saves θα προσφέρει μια υπηρεσία ανάκτησης για τα χαμένα saves.

Το Animal Crossing: New Horizons αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 20 Μαρτίου αποκλειστικά για το Nintendo Switch. Μπορείτε να μάθετε τα πάντα για τον τίτλο παρακολουθώντας το σχετικό Direct μέσα από τον παρακάτω player.