Το Biomutant δεν έχει ακυρωθεί

Η ομάδα ανάπτυξης του παιχνιδιού επιτέλους «σπάει την σιωπή της»
21 Φεβρουαρίου 2020 16:30
Το Biomutant δεν έχει ακυρωθεί

«Σιγή ιχθύος» έχει επικρατήσει όσον αφορά το Biomutant, με την ομάδα ανάπτυξης του παιχνιδιού να μην έχει δημοσίευσει καμία νέα πληροφορία εδώ και αρκετό καιρό. Αυτό αναμενόμενα έκανε την κοινότητα ανύσηχη, αφού το παιχνίδι έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στην αγορά το τρέχον έτος. Ευτυχώς, μετά από πολύ καιρό, η Experiment 101 «σπάει» τη σιωπή της και εν τέλει αποκάλυψε πως όλα βαίνουν καλώς.

Γνωρίζουμε πως πολλοί αναρωτιέστε αν το παιχνίδι είναι ακόμη υπό ανάπτυξη. Σας διαβεβαιώνουμε πως δεν εργαζόμασταν ποτέ τόσο σκληρά και συγκεντρωμένα όσο τώρα.

Ποιος είναι όμως ο λόγος που κάνει την ομάδα να αρνείται πεισματικά μέχρι και τώρα να αποκαλύψει την ημερομηνία κυκλοφορίας του Biomutant.

Όπως κάποιοι μπορεί να έχετε καταλάβει, η δουλειά για να ολοκληρωθεί ένα παιχνίδι είναι προκλητική και απρόβλεπτη. Θα αποκαλύψουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας, όταν το στούντιο αισθανθεί αισιόδοξο και το παιχνίδι είναι έτοιμο.

Μετά τα παραπάνω, η ανάπτυξη του Biomutant θεωρητικά συνεχίζεται ομαλά και το έτος κυκλοφορίας του –σύμφωνα πάντα με την ομάδα- παραμένει το 2020.