Ακυρώθηκε το gameplay demo του Last of Us Part II στο PAX East εξαιτίας του κορωνοϊού

Και η αναμονή μέχρι τον Μάιο ξαφνικά έγινε δυσκολότερη
20 Φεβρουαρίου 2020 13:48
Ακυρώθηκε το gameplay demo του Last of Us Part II στο PAX East εξαιτίας του κορωνοϊού

Πριν λίγες μέρες η Sony είχε ανακοινώσει πως θα βρεθεί στη Βοστώνη για το PAX East. Εκεί οι παρευρισκόμενοι θα είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν για πρώτη φορά το The Last of Us Part II. Συγχρόνως, και όσοι παρακολουθούν από το διαδίκτυο σίγουρα θα έβλεπαν νέα πλάνα από το άκρως αναμενόμενο παιχνίδι.

Τελικά η εταιρία άλλαξε τα σχέδιά της και ακύρωσε τη συμμετοχή της στο εν λόγω event. Συγκεκριμένα, μέσα από το PlayStation Blog παραχωρήθηκε η εξής ενημέρωση:

Σήμερα, η Sony Interactive Entertainment αποφάσισε να ακυρώσει τη συμμετοχή της στο PAX East στη Βοστώνη για φέτος, λόγω των αυξανόμενων ανησυχιών που σχετίζονται με τον COVID-19 (γνωστό και ως "νέος κορωνοϊός"). Θεωρήσαμε ότι αυτή ήταν η ασφαλέστερη επιλογή, καθώς η κατάσταση αλλάζει καθημερινά. Είμαστε απογοητευμένοι που ακυρώνουμε τη συμμετοχή μας σε αυτό το event, αλλά η υγεία και η ασφάλεια του παγκόσμιου εργατικού μας δυναμικού είναι η πρώτη προτεραιότητά μας.

Με τη σειρά της και η ίδια η Naughty Dog προέβη σε δηλώσεις, υποσχόμενη πως θα μοιραστεί περισσότερα καθώς πλησιάζουμε την κυκλοφορία του παιχνιδιού σε λίγους μήνες.

Το The Last of Us Part II αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PlayStation 4 στις 29 Μαΐου.