Το Team Deathmatch έφτασε στο PUBG - Δείτε το νέο trailer με όλες τις προσθήκες

Η ευχή πολλών έγινε πραγματικότητα
20 Φεβρουαρίου 2020 13:45
Το Team Deathmatch έφτασε στο PUBG - Δείτε το νέο trailer με όλες τις προσθήκες

Φαίνεται πως οι προσθήκες στο PUBG συνεχίζονται, αφού εκτός από το νέο χάρτη Karakin που κυκλοφόρησε τον περασμένο μήνα, η PUBG Corp. έρχεται να πραγματοποιήσει άλλη μια «ευχή» πολλών παικτών. Συγκεκριμένα, μέσα από ένα trailer που δημοσιεύτηκε στο επίσημο YouTube κανάλι του παιχνιδιού, μάθαμε όλες τις προσθήκες για το 6.2 update.

Χάρη σε αυτό θα έχετε τη δυνατότητα να παίξετε το ολοκαίνουργιο mode Team Deathmatch 8v8, σε επτά διαφορετικές αρένες από τους χάρτες που υπάρχουν ήδη. Το εν λόγω mode θα μπορείτε να το βρείτε από σήμερα μέσα από το Arcade μενού και είναι μέρος της έκτης σεζόν. Τα matches κρατάνε 10 λεπτά και κερδίζει η ομάδα που θα κάνει πρώτη 50 kills σε συνολικά τρεις γύρους. Εκτός από τα παραπάνω, θα μπορείτε να κάνετε και respawn, ενώ ταυτόχρονα θα κερδίζετε πόντους σκοτώνοντας ή κάνοντας assists που με αυτούς θα μπορείτε να γεμίζετε το health σας εφόσον δεν έχετε λάβει damage για πέντε δευτερόλεπτα. Επίσης, δε θα υπάρχουν friendly fire ή knockdowns.

Τέλος, πολλές αλλαγές έγιναν στα αντικείμενα του Karakin, ενώ πλέον θα έχετε καλύτερη όραση αν είστε μέσα στο blue zone. Το εν λόγω update βρίσκεται διαθέσιμο στο PC, αλλά αναμένεται να έρθει σύντομα και για τις κονσόλες. Δείτε το βίντεο με όλες τις λεπτομέρειες που πρέπει να γνωρίζετε μέσα από τον player παρακάτω.

Tags: