Το EVE Online Shooter ακυρώθηκε και...ανακοινώθηκε ξανά στο περίπου

Το στούντιο αλλάζει τα πλάνα του
19 Φεβρουαρίου 2020 19:04
Το EVE Online Shooter ακυρώθηκε και...ανακοινώθηκε ξανά στο περίπου

Η CCP Games, το στούντιο που στο παρελθόν μας είχε χαρίσει το δημοφιλές sci-fi MMORPG Eve Online, γνωστοποίησε κι επίσημα πως το EVE Online Shooter με κωδική ονομασία Project Nova, ο πνευματικός δηλαδή διάδοχος του Dust 514, ο οποίος ήταν για αρκετά χρόνια στην ανάπτυξη, ακυρώνεται κι επίσημα.

Ο λόγος σύμφωνα με τα λεγόμενα του επικεφαλή της CCP Games, George Kelion, ήταν πως ο τίτλος δεν ανταποκρινόταν στο όραμά τους. Ωστόσο, η ομάδα δεν εγκαταλείπει εντελώς την ιδέα και μάλιστα μετακίνησε όλο το προσωπικό που δούλευε πάνω στο παιχνίδι στο στούντιο του Λονδίνου, προκειμένου να δουλέψουν και να εξελίξουν περεταίρω το project υπό διαφορετικές προοπτικές που θα μάθουμε εν καιρώ. Πρακτικά η ανάπτυξη του ξεκίνησε εκ νέου.

Είμαστε αφοσιωμένοι στο να παραδώσουμε μια στιβαρή και προσανατολισμένη στη δράση εμπειρία με άψογο οπτικό τομέα. Λόγω όμως των σημαντικών αλλαγών ως προς την σκοπιά και κατεύθυνση της φιλοσοφίας ενός multiplayer shooting παιχνιδιού, πρέπει να γίνουν αλλαγές στο πως θα αντιμετωπιστεί από δω και στο εξής. Γι’ αυτό και πλέον δεν θα αναφερόμαστε σε αυτό με την κωδική ονομασία Project Nova. Επίσης προτιμούμε να δείξουμε κάτι όταν θα νιώσουμε πως είναι η ώρα να το κάνουμε, παρά να μιλάμε απλά γι’ αυτό.

Παρακάτω μπορείτε να ρίξετε ξανά μια ματιά στο trailer που είχε παρουσιαστεί.

Tags: