Το Final Fantasy VII Remake μάλλον θα γεμίσει το σκληρό δίσκο του PS4 σας

Αποκαλύφθηκε το μέγεθος του παιχνιδιού
18 Φεβρουαρίου 2020 14:34
Το Final Fantasy VII Remake μάλλον θα γεμίσει το σκληρό δίσκο του PS4 σας

Αδιαμφισβήτητα, το Final Fantasy VII Remake είναι ένα από τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια του 2020. Ο τίτλος αναμένεται να κάνει τo ντεμπούτο του στις 10 Απριλίου αποκλειστικά για το PlayStation 4 για έναν χρόνο. Αν θέλετε να είστε έτοιμοι για την ανανεωμένη περιπέτεια του Cloud, μάλλον θα πρέπει να αρχίσετε να ελευθερώνετε χώρο στο σκληρό δίσκο της κονσόλας σας ή να επενδύσετε σε κάποιο εξωτερικό μέσο αποθήκευσης.

Συγκεκριμένα, το εξώφυλλο της Ιαπωνικής έκδοσης του παιχνιδιού φαίνεται πως διέρρευσε και χάρη σε αυτό μαθαίνουμε και το μέγεθος του παιχνιδιού. Αναλυτικότερα, στο πίσω μέρος του retail πακέτου υπάρχει μια ένδειξη που ενημερώνει τους χρήστες πως θα χρειαστούν 100Gb ελεύθερου αποθηκευτικού χώρο για τον τίτλο.

Αν αναλογιστούμε πως οι περισσότερες κονσόλες της αγοράς έχουν 500Gb ή 1 TB σκληρό δίσκο, μάλλον θα χρειαστεί να κάνετε καλή διαχείριση.

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί πως η παραπάνω πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη επίσημα. Ωστόσο, αυτό που έχει αποκαλύψει η ίδια η Square Enix είναι πως το retail πακέτο θα περιλαμβάνει δύο Blu-ray δίσκους, οπότε το εν λόγω νούμερο είναι σχεδόν βέβαιο ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.