Το Devil May Cry 5 είναι το καλύτερο παιχνίδι της σειράς σε πωλήσεις 

Τεράστια εμπορική επιτυχία για το πόνημα της Capcom

Το Devil May Cry 5 είναι το καλύτερο παιχνίδι της σειράς σε πωλήσεις

Από την στιγμή όπου ο Hideaki Itsuno στάθηκε στην σκηνή της Microsoft στο πλαίσιο της E3 και δήλωσε πως το Devil May Cry θα επιστρέψει με το πολυπόθητο πέμπτο κεφάλαιο, οι fans ξεκίνησαν να γιορτάζουν. Το παιχνίδι κυκλοφόρησε και εν τέλει οι παίκτες φαίνεται πως το λάτρεψαν, μιας και πέρα από τα διθυραμβικά reviews, ο τίτλος τα πήγε εξαιρετικά και όσον αφορά την εμπορική του πορεία.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με την επίσημη σελίδα της Capcom, το Devil May Cry 5 πούλησε 3.1 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως από την ημέρα που κυκλοφόρησε μέχρι και σήμερα. Αυτο σημαίνει πως έγινε το κεφάλαιο τις σειράς με τις περισσότερες και τις γρηγορότερες πωλήσεις.

Η μεγάλη αυτή επιτυχία σίγουρα δεν πέρασε απαραίτητη από την Capcom και είναι βέβαια ανακούφιση και για τον δημιουργό Hideaki Itsuno, μιας και προσέφερε στους fans αυτό που περίμεναν μετά από τόσα χρόνια. Επιπροσθέτως, αυτή η επιτυχία δίνει ελπίδα και για περισσότερα παιχνίδια στο μέλλον. Σε περίπτωση που δεν έχετε ασχοληθεί ακόμη με τον τίτλο, κάνοντας κλικ εδώ θα μεταφερθείτε στο review μας για να πάρετε μια μικρή γεύση.

4 σχολιο(α)