Το opening του Final Fantasy VII Remake είναι εδώ και θα σας συγκινήσει (ΒΙΝΤΕΟ)

Μαζί με ολόφρεσκες φωτογραφίες
14 Φεβρουαρίου 2020 14:05
Το opening του Final Fantasy VII Remake είναι εδώ και θα σας συγκινήσει (ΒΙΝΤΕΟ)

Μίας και πλησιάζουμε με γοργούς ρυθμούς την ημερομηνία κυκλοφορίας του άκρως αναμενόμενου Final Fantasy VII  Remake, η Square Enix ανά διαστήματα μοιράζεται ακόμη περισσότερο περιεχόμενο για την επαναδημιουργημένη περιπέτεια του Cloud. Αυτή την φορά η εταιρία έρχεται να σας συγκινήσει, ξυπνώντας νοσταλγικές αναμνήσεις. Συγκεκριμένα, τα φώτα της δημοσιότητας είδε το opening movie του παιχνιδιού, το οποίο έρχεται να μας ταξιδέψει σε μόλις λίγα λεπτά σε μία φανταστική Midgar, γεμάτη γνώριμα και ανανεωμένα περιβάλλοντα και φυσικά τους χαρακτήρες τους οποίους αγαπήσαμε.

Επιπλέον, εκτός του βίντεο, παρακάτω θα βρείτε και νέο φωτογραφικό υλικό από το Final Fantasy VII Remake. Σtιες φωτογραφίες παρουσιάζονται διάφορα in-game στιγμιότυπα από αναμετρήσεις του παιχνιδιού, μοντέλα χαρακτήρων και πολλά ακόμη.

FF VII Remake Screenshots - UH

Το Final Fantasy VII Remake αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 10 Απριλίου 2020 μόνο στο PlayStation 4. Όπως σας μεταφέραμε και στο παρελθόν, το παιχνίδι αποτελεί χρονική αποκλειστικότητα για την κονσόλα της Sony, πράγμα που σημαίνει πως τον Απρίλιο του επόμενου έτους θα διατεθεί και σε άλλες πλατφόρμες.