Το Outriders από τους δημιουργούς του Bulletstorm έρχεται στα PS5 και Xbox Series X - Πρώτα gameplay πλάνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Αναλυτικές πληροφορίες για τον cross-gen τίτλο
14 Φεβρουαρίου 2020 14:55
Το Outriders από τους δημιουργούς του Bulletstorm έρχεται στα PS5 και Xbox Series X  - Πρώτα gameplay πλάνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Η People Can Fly, δημιουργός των Bulletstorm και Gears of War: Judgement, έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας μια σειρά από νέα βίντεο, παρουσιάζοντας σε βάθος το Outriders, το οποίο αναπτύσει μαζί με τη βοήθεια της Square Enix και για την επόμενη γενιά κονσολών. Τα βίντεο δείχνουν αναλυτικά πλάνα από το gameplay, τους μηχανισμούς και την ιστορία του παιχνιδιού, συμπληρώνοντας με έναν εξαιρετικό τρόπο το reveal trailer που παρουσίασε το στούντιο πριν λίγες μέρες.

Το Outriders είναι ένα σκοτεινό τρίτου προσώπου cover-based shooter και τοποθετείται σε έναν άγριο και εφιαλτικό κόσμο με light-RPG μηχανισμούς, περιέχοντας classes, skill trees, άφθονο customization και loot. Η ιστορία του έχει να κάνει με ένα γκρουπ από mercenaries, οι οποίοι εξαπολύουν στον ανέγγιχτο πλανήτη Enoch, στην προσπάθειά τους να διαπιστώσουν αν πληροί τις προϋποθέσεις για μελλοντικό αποικισμό. Καθώς προσγειώνονται ωστόσο, ανακαλύπτουν ένα μυστήριο σήμα και στην προσπάθειά τους να το εντοπίσουν ξεσπά ένας καταστροφικός τυφώνας γνωστός ως «The Anomaly». Η ομάδα των Outriders προκειμένου να γλυτώσει μπαίνει σε κρυογενετικό ύπνο, ξυπνώντας 30 χρόνια αργότερα. Τίποτα όμως δεν έχει παραμείνει το ίδιο…

Το Outriders αναμένεται να κυκλοφορήσει την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων για τα PS5, Xbox Series X, PC, PS4 και Xbox One. Δείτε τα αναλυτικά βίντεο της παρουσίασης, καθώς και το reveal trailer στους players που ακολουθούν.