Μετάβαση στο περιεχόμενο

ή
|

Νέος εδώ;

Έχεις λογαριασμό;

Επαναφορά κωδικού

Εισάγετε το email σας και θα σας στείλουμε σύνδεσμο επαναφοράς

Θυμάστε τον κωδικό σας;

Εύρεση ονόματος χρήστη

Εισάγετε το email σας και θα σας στείλουμε το όνομα χρήστη

Θυμάστε το όνομα χρήστη σας;

Νέα μηχανή γραφικών για το Forza Motorsport 6;

Στην Ε3 θα παρουσιαστεί η Forzatech Engine

Κυριάκος Στεργιάδης
Κυριάκος Στεργιάδης

Αποθήκευση σε λίστα

Δεν υπάρχουν λίστες ακόμα

0/10 λίστες

Αποθήκευση σε λίστα

Δεν υπάρχουν λίστες ακόμα

0/10 λίστες

Νέα μηχανή γραφικών για το Forza Motorsport 6;

Πιθανώς το Forza Motorsport 6 να αναπτύσσεται με μια νέα μηχανή γραφικών στα γραφεία της Turn 10, καθώς η εταιρία, κατοχύρωσε ένα trademark με την ονομασία Forzatech και περιγράφεται ως "graphics and simulation engine for Forza." Αν και με βάση τα όσα είδαμε σε Forza 5 και ιδιαίτερα στο πρόσφατο Forza Horizon 2 με την εναλλαγή μέρας/ νύχτας και τα καιρικά εφέ μια νέα μηχανή γραφικών φαντάζει εντελώς προαιρετική.

Εκτός και αν το άλμα θα είναι μεγαλύτερο και θα ενσωματώνει όλα τα καλούδια του DirectX 12. Φήμες κάνουν λόγο πως η παρουσίαση της Forzatech μηχανής γραφικών θα γίνει στην Ε3 2015. 

Advertisement

Ακολουθήστε το Unboxholics στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα για τεχνολογία, videogames, ταινίες και σειρές. Ακολουθήστε το Unboxholics σε Facebook, Twitter, Instagram, Spotify και TikTok.