Επίσημο: Η Nintendo θα είναι στην E3 2020

Επιβεβαιώνεται η παρουσία της μαζί με την Ubisoft και την Bethesda
13 Φεβρουαρίου 2020 12:42
Επίσημο: Η Nintendo θα είναι στην E3 2020

Σαν κεραυνός εν αιθρία ήρθε η ανακοίνωση του Geoff Keighley πριν μερικές ώρες, ο οποίος έκανε γνωστό πως δεν θα παρευρεθεί στην E3 2020 για το E3 Coliseum που διοργανώνει τα τελευταία χρόνια. Ο πασίγνωστος παρουσιαστής αποφάσισε να ακολουθήσει την πορεία που χάραξε η Sony, η οποία επίσης δεν θα παρευρεθεί στο gaming event για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Με την ανησυχία των παικτών για το μέλλον της έκθεσης να αυξάνεται, η ESA, διοργανώτρια της E3, προέβη απευθείας σε δηλώσεις. Συγκεκριμένα, μέσα από δελτίο Τύπου που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της, η ESA τόνισε:

Πολλές ηγετικές εταιρίες του χώρου έχουν δεσμευτεί πως θα συμμετέχουν στην E3 2020, συμπεριλαμβανομένων των Xbox, Nintendo, Ubisoft, Bethesda Softworks, SEGA, Capcom, Square Enix, Take-Two Interactive Software, Bandai Namco Entertainment America Inc. και Warner Bros. Games μεταξύ άλλων.

Πριν μερικές ώρες οι εικασίες πως θα απουσιάζει και η Nintendo είχαν φουντώσει, αφού η ιστοσελίδα της E3 διέρρευσε πριν την ώρα της και ο ιαπωνικός κολοσσός δεν συμπεριλαμβανόταν στη λίστα των εταιριών που θα συμμετέχουν.

Τελικά φαίνεται πως δεν υπάρχει λόγο ανησυχίας και η Nintendo για άλλη μια φορά θα δώσει το παρών στην μεγάλη gaming έκθεση.

Tags: