Ανακοινώθηκε το Guitar Hero Live

Έρχεται τον χειμώνα με νέα κιθάρα
14 Απριλίου 2015 17:50
Ανακοινώθηκε το Guitar Hero Live

Η Activision, μετά από ένα teaser και leak, ανακοίνωσε επίσημα την επόμενη προσθήκη στο πασίγνωστο μουσικό franchise του Guitar Hero, με την ονομασία Guitar Hero Live. Ο νέος τίτλος αναμένεται τον χειμώνα του 2015 για τα PS4, PS3, Xbox One, Xbox 360 και Wii U και θα συνδυάσει τα παλιά καλά στοιχεία της σειράς μαζί με ορισμένα νέα χαρακτηριστικά.

Πρώτο και καλύτερο η αλλαγή προοπτικής, πλέον ο παίκτης θα βλέπει την δράση σε πρώτο πρόσωπο, έτσι ώστε κάθε αντίδραση των θεατών να μεταφέρεται πιο πιστά. Αυτό γίνεται επίσης με τη βοήθεια live κοινού- εξού και το 'Live' στον τίτλο- το οποίο έχει μαγνητοσκοπηθεί για να ανταποκρίνεται σε κάθε αντίδραση, όπως θα δείτε στο Reveal trailer παρακάτω.

Στα επιπλέον χαρακτηριστικά του νέου Guitar Hero, συμπεριλαμβάνεται το Guitar Hero TV, μια online υπηρεσία που θα προσφέρει συνεχώς νέα κομμάτια και θα δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να παίζουν τα ολοκαίνουργια και πιο πρόσφατα μουσικά βίντεοκλιπ μόνοι τους ή σε multiplayer περιβάλλον με challenges. 

Το Guitar Hero Live θα λανσαριστεί σε ένα πακέτο των €99.99 με ένα αντίτυπο του παιχνιδιού και τη νέα κιθάρα-χειριστήριο, αποκλείοντας έτσι το ενδεχόμενο backwards-compatibility με παλαιότερα όργανα. Η νέα κιθάρα φέρει δύο σειρές με τρία fret κουμπιά και ένα διαφορετικό στυλ χειρισμού. 

Tags: