Steam και CS:GO «σπάνε» τα κοντέρ – Τεράστιος αριθμός ταυτόχρονων χρηστών

Τρομερή επιτυχία για την Valve
11 Φεβρουαρίου 2020 14:31
Steam και CS:GO «σπάνε» τα κοντέρ – Τεράστιος αριθμός ταυτόχρονων χρηστών

Πριν λίγα εικοσιτετράωρα σας μεταφέραμε δύο ειδήσεις για το Counter-Strike: Global Offensive. Η πρώτη είναι ο νέος μηχανισμός στον οποίο εργάζεται η Valve και θέλει να «σιωπήσει» τους επιθετικούς παίκτες του team chat. Η δεύτερη είναι πως το CS:GO «έσπασε» ρεκόρ ταυτόχρονων χρηστών με 876.575 παίκτες. Αυτό το νούμερο έρχεται και πάλι να αλλάξει μιας και το δημοφιλές competitive shooting παιχνίδι της εταιρίας κατάφερε να σπάσει ακόμη ένα ρεκόρ φτάνοντας τους 901.681 παίκτες.

Ωστόσο, δεν είναι μόνο αυτό, καθώς και το Steam κατάφερε ένα αξιοσημείωτο νούμερο για την εταιρία. Η ψηφιακή PC πλατφόρμα συγκεντρώνει καθημερινά εκατομμύρια παίκτες που απολαμβάνουν μία τεράστια γκάμα παιχνιδιών σε όλα τα είδη. Μία αύξηση σε αυτούς τους παίκτες είδε η πλατφόρμα μιας και σύμφωνα με τη φωτογραφία που θα δείτε παρακάτω, πριν μερικές ώρες ήταν συνδεδεμένοι περισσότεροι από 19 εκατομμύρια ταυτόχρονοι παίκτες. Ναι, πολύ σωστά. Σχεδόν 20 εκ. παίκτες ήταν συνδεδεμένοι ταυτόχρονα και απολάμβαναν τα παιχνίδια της ψηφιακής τους «βιβλιοθήκης».

Μετά από τόσα χρόνια φαίνεται πως η επιτυχία που έχει σημειώσει το Steam δεν έχει κάποιο «φρένο», ενώ το ίδιο θα μπορούσαμε να πούμε και για το CS:GO, το οποίο «σπάει» το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.