Το Dragon Ball Z: Kakarot σαρώνει με πάνω από 1 εκ. πωλήσεις σε μια εβδόμαδα

Η νοσταλγία φαίνεται πως…έπιασε τόπο
10 Φεβρουαρίου 2020 14:44
Το Dragon Ball Z: Kakarot σαρώνει με πάνω από 1 εκ. πωλήσεις σε μια εβδόμαδα

Η αρχή του 2020 έφερε μαζί της ένα σημαντικό παιχνίδι για τους anime και κυρίως τους Dragon Ball fans. Αυτό είναι το Dragon Ball Z: Kakarot, ένα τεράστιο action RPG παιχνίδι με open-world κόσμο που βασίζεται στο “Z” κεφάλαιο από το δημιούργημα Akira Toriyama. Οι περισσότεροι fans έχουν λατρέψει το πόνημα της Bandai Namco, μιας και αποτελεί μέχρι και σήμερα την πιο πιστή μεταφορά του anime σε single-player παιχνίδι.

Αυτή η επιτυχία μπορεί να φανεί και από την εμπορική πλευρά του πράγματος και πιο συγκεκριμένα, από τις πωλήσεις. Η Bandai Namco σε επίσημη ανακοίνωσή της ενημέρωσε πως το Dragon Ball Z: Kakarot την πρώτη εβδομάδα της κυκλοφορίας του κατάφερε και πούλησε περισσότερα από 1.5 εκατομμύρια αντίτυπα. Πρόκειται σίγουρα για ένα εντυπωσιακό νούμερο. Μόλις σε επτά ημέρες η κοινότητα έδειξε την αγάπη που τρέφει για την περιπέτεια του Goku.

Το ενδιαφέρον είναι να δούμε τις πωλήσεις του παιχνιδιού σε διάστημα 12 μηνών, μιας και ο τίτλος φέρει και αυτός ένα Season Pass που σημαίνει πως θα εμπλουτίσει ακόμη περισσότερο την εμπειρία των παικτών μέσα στους επόμενους μήνες. Όσοι ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το παιχνίδι, κάνοντας κλικ εδώ θα μεταφερθείτε στο review μας.

Το Dragon Ball Z: Kakarot κυκλοφορεί για PS4, Xbox One και PC.