Έρχονται περισσότερα remakes και νέο Call of Duty από την Activision

Η εταιρία μιλά για τα μελλοντικά της πλάνα
08 Φεβρουαρίου 2020 15:10
Έρχονται περισσότερα remakes και νέο Call of Duty από την Activision

Όπως όλα δείχνουν η Activision μετά την επιτυχία των Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, Crash Team Racing Nitro-Fueled και Spyro Reignited Trilogy, φαίνεται να έχει πάρει ζεστά το θέμα των remakes. Για του λόγου το αληθές, ο CEO της εταιρίας, Bobby Kotick, δήλωσε κατά τη διάρκεια της σύσκεψης για την αποκάλυψη των οικονομικών αποτελεσμάτων για το 2019 πως στοχεύουν σε αρκετά ακόμα remakes στο προσεχές μέλλον. Ωστόσο, δεν θα είναι όλα ακριβής μεταφορές.

Να περιμένετε αρκετές ανακοινώσεις στο προσεχές μέλλον. Πέρα όμως από τα καθαρά remakes, ανοίγονται πολλές ευκαιρίες να καινοτομήσουμε και να σκεφτούμε εντελώς νέο περιεχόμενο γι’ αυτά τα IPs.

Ποιοι τίτλοι βέβαια θα είναι αυτοί, κανείς δεν γνωρίζει, αφού η εταιρία δεν μοιράστηκε περισσότερες πληροφορίες. Αν κρίνουμε όμως από την τεράστια βιβλιοθήκη που έχει στην κατοχή της, οι πιθανότητες είναι πράγματι πολλές και δύσκολα προβλέψιμες.

Στο ίδιο πλαίσιο ήρθε και μια ακόμα «αποκάλυψη» που αφορά το επόμενο Call of Duty. Όπως, λοιπόν, δήλωσε ο εκπρόσωπος της εταιρίας, Coddy Johnson, τα playtests του νέου κεφαλαίου της δημοφιλής σειράς έχουν ήδη ξεκινήσει και έχουν προκαλέσει ενθουσιασμό.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό ποιο στούντιο εργάζεται στο νέο COD, ούτε από ποια ακριβώς σειρά θα είναι. Το σίγουρο είναι πως δεν πρόκειται για το νέο Modern Warfare, αφού η Infinity Ward παρέδωσε μόλις πέρσι το reboot της δημοφιλούς σειράς, το οποίο παρεμπιπτόντως όπως δηλώνει η ίδια η Activision πούλησε δραματικά περισσότερο, σχεδόν διπλάσια από τον προκάτοχό του, το Black Ops 4.