Διέρρευσαν εικόνες από νέο Crash Bandicoot παιχνίδι, αλλά...

Πρόκειται για mobile τίτλο
08 Φεβρουαρίου 2020 15:05
Διέρρευσαν εικόνες από νέο Crash Bandicoot παιχνίδι, αλλά...

Εδώ και αρκετό καιρό κυκλοφορούν φήμες πως ο Crash Bandicoot θα επιστρέψει με ένα νέο μεγάλο παιχνίδι το 2020. Τώρα μια σειρά από εικόνες από το επόμενο παιχνίδι της λατρεμένης μασκότ του 90’ διέρρευσαν στο διαδίκτυο, αλλά φαίνεται πως αφορούν κάποιο άλλο project που ετοιμάζει η Activision.

Συγκεκριμένα, ο Crash όπως όλα δείχνουν θα έρθει και στις mobile συσκευές, στα πλαίσια του endless runner genre. Όπως ανακάλυψε ένας χρήστης του Twitter μέσα από διαφημίσεις που δημοσιεύθηκαν πριν την ώρα τους, η King -δημιουργός του Candy Crush- φαίνεται πως ετοιμάζει τον τίτλο. Σύμφωνα με τις εικόνες ο Crash θα μπορεί να τρέξει και να κάνει άλματα και slide, για να συλλέξει wumpa fruit.

Πρόκειται για μια συνταγή που έχουμε δει σε άκρως επιτυχημένα mobile παιχνίδια, όπως το Temple Run. Συγχρόνως, η τελευταία εικόνα που διέρρευσε δείχνει πως θα μπορούμε να χτίσουμε και να μεγαλώσουμε και τη δική μας βάση.

Παρακάτω ακολουθεί το σχετικό tweet και το φωτογραφικό υλικό.

Για την ώρα δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα, αλλά φαίνεται πως μετά τα δύο πρόσφατα remasters, η Activision έχει και άλλα πλάνα για τον λατρεμένο χαρακτήρα.