Το Below έρχεται στο PS4 - Νέο mode για όλες τις πλατφόρμες

Αρκετές αλλαγές φέρνει το νέο mode
07 Φεβρουαρίου 2020 15:02
Το Below έρχεται στο PS4 - Νέο mode για όλες τις πλατφόρμες

H Capybara Games ανακοίνωσε μέσω ενός νέου trailer πως το Below έρχεται στο PS4. O σκληρός και δύσκολος roguelike τίτλος είχε κυκλοφορήσει αρχικά στο PC και Xbox One τον Δεκέμβριο του 2018, κάνοντας αίσθηση με τον υπέροχο οπτικό και ηχητικό του σχεδιασμό, όπως επίσης και με τη δυσκολία του.

Ωστόσο, όπως ανακοίνωσε το στούντιο, η εν λόγω έκδοση θα φέρει μαζί της το νέο Explore Mode, το οποίο θα διευκολύνει αρκετά του παίκτες κάνοντας το παιχνίδι πιο προσιτό σε όλους. Συγκεκριμένα, θα αφαιρέσει για όσους το επιθυμούν την πείνα την δίψα και τα insta-kills, σημειώνοντας damage με την πάροδο του χρόνου. Αυτό σημαίνει πως πλέον ο παίκτης θα έχει τη δυνατότητα να ανακτήσει την υγεία του προτού αιμορραγήσει. Τέλος, η νέα μεγάλη προσθήκη θα έχει να κάνει με τα μόνιμα bonfire, checkpoints, τα οποία θα σας επιτρέπουν να συνεχίσετε από ένα checkpoint μετά το θάνατό σας, κάνοντας έτσι την εξερεύνηση στα βαθύτερα μέρη ευκολότερη. Το εν λόγω mode θα έρθει και στις άλλες δύο πλατφόρμες.

Το Below κυκλοφορεί ήδη για PC και Xbox One, ενώ στο PS4 θα καταφθάσει την ερχόμενη Άνοιξη. Δείτε το εν λόγω trailer στον player που ακολουθεί.