Η Ubisoft θα κυκλοφορήσει 5 τεράστια παιχνίδια μέχρι τον Μάρτιο του 2021 – Σχεδόν βέβαιο το νέο Far Cry  

Καθώς και το νέο Assassin’s Creed

Η Ubisoft θα κυκλοφορήσει 5 τεράστια παιχνίδια μέχρι τον Μάρτιο του 2021 – Σχεδόν βέβαιο το νέο Far Cry

Η Ubisoft αποκάλυψε τα οικονομικά της αποτελέσματα για το πιο πρόσφατο τρίμηνο και στο πλαίσιο αυτό μάθαμε διάφορες πληροφορίες για τα μελλοντικά της σχέδια. Αναλυτικά, στην οικονομική αναφορά της εταιρίας αποκαλύφθηκε πως ετοιμάζει πέντε AAA παιχνίδια για το επόμενο οικονομικό της έτος. Αυτό ξεκινά από την 1η Απριλίου 2020 και ολοκληρώνεται την 31η Μαρτίου 2021. Τα τρία από τα πέντε αυτά παιχνίδια έχουν αποκαλυφθεί στο παρελθόν και έτσι δεν αποτελούν κάποια ιδιαίτερη έκπληξη. Πρόκειται για τα Watch Dogs Legion, Gods & Monsters και Rainbow Six Quarantine, τα οποία ήδη έχει ανακοινωθεί πως θα διατεθούν και στις πλατφόρμες της επόμενης γενιάς.

Τα άλλα δύο δε γνωρίζουμε επίσημα τι ακριβώς θα είναι, όμως, ο δημοσιογράφος του Kotaku, Jason Schreier, ήρθε να δώσει απάντηση πάνω στο θέμα. Ο ίδιος δήλωσε μέσω του Twitter λογαριασμού του πως τα δύο «κρυφά» παιχνίδια της Ubisoft δεν είναι άλλα από ένα νέο Far Cry και το επόμενο κεφάλαιο στη δημοφιλή σειρά Assassin’s Creed.

Φυσικά μέχρι να ανακοινώσει κάτι επίσημα και η ίδια η Ubisoft τίποτα δεν είναι σίγουρο. Όμως, ο δημοσιογράφος του Kotaku συνήθως "πέφτει μέσα", οπότε και όσοι περιμένουν σε «αναμμένα κάρβουνα» για την επιστροφή του Splinter Cell μάλλον θα απογοητευτούν για ακόμη μία φορά.

Ροη ειδησεων