Μετάβαση στο περιεχόμενο

ή
|

Νέος εδώ;

Έχεις λογαριασμό;

Επαναφορά κωδικού

Εισάγετε το email σας και θα σας στείλουμε σύνδεσμο επαναφοράς

Θυμάστε τον κωδικό σας;

Εύρεση ονόματος χρήστη

Εισάγετε το email σας και θα σας στείλουμε το όνομα χρήστη

Θυμάστε το όνομα χρήστη σας;

Χωρίς νέο Raid θα έρθει το House of Wolves του Destiny

Η Bungie ετοιμάζει ένα για αυτό το έτος

Κυριάκος Στεργιάδης
Κυριάκος Στεργιάδης

Αποθήκευση σε λίστα

Δεν υπάρχουν λίστες ακόμα

0/10 λίστες

Αποθήκευση σε λίστα

Δεν υπάρχουν λίστες ακόμα

0/10 λίστες

Χωρίς νέο Raid θα έρθει το House of Wolves του Destiny

Αν και στην ανακοίνωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας του δεύτερου κύριου expansion του Destiny με τίτλο House of Wolves, δεν δόθηκαν όλες οι πληροφορίες σχετικά με το περιεχόμενο, γνωστοποιήθηκε μια απώλεια που ίσως να ξενίσει ορισμένους. Όπως επιβεβαίωσε η Bungie, το House of Wolves δεν θα προσθέσει νέο Raid, αν και σχεδιάζει ένα για αυτό το έτος.

Αντίθετα, το νέο expansion του Destiny θα προστέσει το The Prison of Elders, ένα battle arena που επι της ουσίας πρόκειται για ένα συνεργατικό endgame activity με έμφαση στην ποικιλία, το replayability και το skill. 

Advertisement

Ακολουθήστε το Unboxholics στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα για τεχνολογία, videogames, ταινίες και σειρές. Ακολουθήστε το Unboxholics σε Facebook, Twitter, Instagram, Spotify και TikTok.