Χωρίς VR υποστήριξη το Cyberpunk 2077 - Δεν είναι ακόμα βιώσιμη τεχνολογία δηλώνει η CD Projekt Red

Αν και το προσπάθησε
06 Φεβρουαρίου 2020 14:42
Χωρίς VR υποστήριξη το Cyberpunk 2077 - Δεν είναι ακόμα βιώσιμη τεχνολογία δηλώνει η CD Projekt Red

Απ’ ότι φαίνεται το Cyberpunk 2077 δεν θα υποστηρίξει την VR τεχνολογία. Σε μια συνέντευξη που έδωσε ο εκπρόσωπος της CD Projekt Red, John Mamais, στο OnMSFT, δήλωσε πως προσπάθησαν μεν να την ενσωματώσουν στο παιχνίδι, όμως εν τέλει την απέρριψαν διότι η εν λόγω τεχνολογία δεν είναι ακόμα βιώσιμη.

Το προσπαθήσαμε με το VR, αλλά εν τέλει το απορρίψαμε. Κάποια πράγματα δούλεψαν κάποια άλλα όχι. Πιστεύω πως δεν είναι ακόμα βιώσιμο ως τεχνολογία. Είναι εξειδικευμένο προϊόν και βρίσκεται σε πειραματικό στάδιο. Δεν μπορεί να βγάλει χρήματα κάποιος με το VR. Ναι, μου αρέσει, θα ήθελα να κάνω πράγματα πάνω σε αυτό, όμως ακόμα είναι πολύ νωρίς.

Στην ίδια επίσης συνέντευξη αναφέρθηκε στην ιδέα να μεταφέρουν το παιχνίδι στο Switch:

Δεν είμαι σίγουρος ότι θα μπορέσει το Switch να τρέξει σωστά το Cyberpunk 2077. Είναι αρκετά βαρύ παιχνίδι για τις δυνατότητές του. Το ίδιο βέβαια πίστευα και για το Witcher 3, αλλά με κάποιο τρόπο τα καταφέραμε.

Μιλώντας στη συνέχεια για το πρώιμο στάδιο της ανάπτυξης του παιχνιδιού δήλωσε:

Κατά τη διάρκεια ανάπτυξης του Witcher 3, είχαμε ήδη μια ομάδα να δουλεύει πάνω στο Cyberpunk. Είχαμε δηλαδή δημιουργήσει δυο ομάδες για να αναπτύσσουμε τα δυο παιχνίδια παράλληλα. Η δεύτερη ομάδα, ωστόσο, επέστρεψε πίσω στο Witcher 3 όταν χρειάζονταν, πριν και οι δύο εν τέλει να αφοσιωθούν πλήρως στο Cyberpunk.

Το Cyberpunk 2077 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 17 Σεπτεμβρίου για PS4, Xbox One, PC και Stadia.