Το The Last of Us Part II είναι το πρώτο παιχνίδι της Naughty Dog με γύμνια και σεξουαλικό περιεχόμενο

Μια ώριμη εμπειρία ετοιμάζει η Naughty Dog
03 Φεβρουαρίου 2020 08:48
Το The Last of Us Part II είναι το πρώτο παιχνίδι της Naughty Dog με γύμνια και σεξουαλικό περιεχόμενο

Όπως όλα δείχνουν, η Naughty Dog θέλει να παραδώσει μια σκληρή και ώριμη εμπειρία με το The Last of Us Part II, το οποίο θα αφηγείται τη συνέχεια του ταξιδιού της Ellie. Αρχικά ο τίτλος ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει το Φεβρουάριο, ωστόσο το στούντιο χρειάστηκε μερικούς μήνες ακόμα και έτσι το παιχνίδι θα καταφθάσει τελικά το Μάιο.

Φαίνεται πως η ημερομηνίας κυκλοφορίας δεν πρόκειται να αλλάξει ξανά, αφού η υπηρεσία ηλικιακής ταξινόμησης (ESRB) έβγαλε το πόρισμά της για τον τίτλο. Το The Last of Us Part II είναι αναμενόμενα ένα ‘Mature 17+’ παιχνίδι. Μπορεί αυτό να μην προκαλεί ιδιαίτερη έκπληξη σε κανέναν, καθώς και το πρώτο παιχνίδι είχε την ίδια ηλικιακή ταξινόμηση.

Ωστόσο, το ESRB παρέχει μερικές ακόμη ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Συγκεκριμένα, το Το The Last of Us Part II θα είναι το πρώτο παιχνίδι της Naughty Dog με γύμνια και σεξουαλικό περιεχόμενο. Το πρώτο The Last of Us είχε απλά την ετικέτα Sexual Themes. Ενδεχομένως αυτή τη φορά η ομάδα θα εμβαθύνει περισσότερο σε αυτή την πτυχή της ζωής της Ellie ή ίσως ο χαρακτηρισμός αυτός να αφορά κάποια σκηνή άλλου χαρακτήρα.

Ήδη στο E3 2018 gameplay βίντεο είχαμε πάρει μια πρώτη γεύση από την αναπτυσσόμενη σχέση της Ellie και της Dina. Περισσότερα θα μάθουμε καθώς πλησιάζουμε την τελική κυκλοφορία του The Last of Us Part II, το όποιο είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 29 Μαΐου αποκλειστικά για το PS4.