Η EA δεν έχει εγκαταλείψει τη mobile έκδοση του Apex Legends

Έχει βρει τον κατάλληλο συνεργάτη
02 Φεβρουαρίου 2020 20:15
Η EA δεν έχει εγκαταλείψει τη mobile έκδοση του Apex Legends

Τον Μάιο του 2019 η Electronic Arts είχε ανακοινώσει πως σκοπεύει να φέρει το εξαιρετικά επιτυχημένο battle royale παιχνίδι της, Apex Legends, και στις mobile συσκευές. Παράλληλα, είχε σχέδια να κυκλοφορήσει τον τίτλο και στην Κίνα. Περίπου ένας χρόνος έχει περάσει και τίποτα από τα δύο δεν έχει γίνει ακόμα πραγματικότητα.

Τώρα, στο πλαίσιο της ανακοίνωσης των οικονομικών της αποτελεσμάτων, η εταιρία γνωστοποίησε πως δεν έχει εγκαταλείψει αυτά τα σχέδια και όντως σκοπεύει να φέρει το Apex Legends τόσο στην αγορά της Κίνας όσο και στις mobile συσκευές παγκοσμίως.

Συγκεκριμένα, ο chief financial officer της ΕΑ, Blake Jorgensen, δήλωσε:

Για να πραγματοποιήσεις μια mobile κυκλοφορία στην Κίνα, χρειάζεσαι ένα συνεργάτη, και εμείς -όπως τονίσαμε σήμερα- δουλεύουμε με έναν συνεργάτη εκεί και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτή την ευκαιρία. Αυτός ο συνεργάτης θα μας βοηθήσει επίσης να αναπτύξουμε μια mobile έκδοση του Apex για όλο τον κόσμο. Να περιμένετε περισσότερα όταν το timing θα είναι σωστό.

Τέλος, η EA γνωστοποίησε πως το παιχνίδι συνεχίζει συνολικά να σημειώνει μεγάλη επιτυχία, αφού η τρίτη σεζόν είχε περισσότερους παίκτες από τη δεύτερη.

Tags: