Νέες πληροφορίες για το Deus Ex: Mankind Divided

Stealth system, boss fights, πρόκληση και άλλα
13 Απριλίου 2015 09:40
Νέες πληροφορίες για το Deus Ex: Mankind Divided

Εκτός από executive producer, o Jean-Francois Dugas, απ' ότι φαίνεται έχει αναλάβει και ρόλο εκπρόσωπου Τύπου της Eidos για το επερχόμενο Deux Ex: Mankind Divided. Ο Dugas βομβαρδίζεται καθημερινά από ερωτήσεις στο προφίλ του στο Twitter και παραδόξως απαντάει σε πολλές από αυτές, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα την "διαρροή" αρκετών και σημαντικών πληροφοριών για τον τίτλο. Καταρχάς, ο ίδιος έδωσε στη δημοσιότητα το τελικό εξώφυλλο του τίτλου (βλ. παρακάτω). Μάλιστα, αμέσως μετά τη δημοσίευση του εξωφύλλου, αρκετοί έσπευσαν να σχολιάσουν το γεγονός και να συμπεράνουν πως εφόσον ακόμη και το εξώφυλλο είναι έτοιμο, το παιχνίδι δεν απέχει πάρα πολύ από την κυκλοφορία. Φυσικά, ο Dugas απάντησε πως δε μπορεί να αποκαλύψει κάτι τέτοιο.

Πάμε τώρα στα πιο ουσιώδη. Καταρχάς, ο άνθρωπος της Eidos γνωστοποίησε πως η ομάδα που εργάζεται στο Mankind Divided είναι σχεδόν η ίδια με την ομάδα που μας έδωσε το εκπληκτικό Human Revolution. Επιπροσθέτως, επιβεβαίωσε πως το παιχνίδι θα μπορεί να παιχτεί εξολοκλήρου ως ghost, δηλαδή να μη χρειαστεί να σκοτωθεί ούτε ένας αντίπαλος, ακόμη και στα boss battles!

Επίσης, επιστρέφουν κανονικά τα conversation-boss-battles, ενώ σιγούρεψε πως το "Give Me Deux Ex" επίπεδο δυσκολίας θα δηλώσει και πάλι το παρόν, αν και όπως αναφέρει, ελαφρώς διαφορετικό. Τέλος, καθησύχασε τους ενδιαφερόμενους πως το Mankind Divided είναι ένας αληθινός και πιστός απόγονος των Deus Ex και πως οι παίκτες θα απολαύσουν μία ακόμη γνήσια εμπειρία.

Εδώ μπορείτε να βρείτε το προφίλ του Jean-Francois Dugas στο Twitter.

Tags: