Παιχνίδια του PlayStation στο Nintendo Switch; - Νέα έρευνα της Sony ζητά τη γνώμη των παικτών

Μέσω της Remote Play λειτουργίας
01 Φεβρουαρίου 2020 17:58
Παιχνίδια του PlayStation στο Nintendo Switch; - Νέα έρευνα της Sony ζητά τη γνώμη των παικτών

Τον τελευταίο καιρό έχουμε δει τις εταιρίες στον κόσμο του gaming να είναι πιο ανοικτές σε ιδέες όπως το cross-play, αλλά και την κυκλοφορία των παιχνιδιών τους σε άλλες πλατφόρμες. Η Microsoft φέρνει όλα της τα παιχνίδια στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ενώ έχουμε δει και τίτλους της όπως το Ori και στο Nintendo Switch. Ομοίως, υπάρχουν φήμες πως και η Sony θα φέρει το Horizon Zero Dawn στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ενώ ήδη έχει ανακοινωθεί πως το Death Stranding θα ακολουθήσει το Detroit: Become Human και θα έρθει στα PCs.

Τώρα, η Sony φαίνεται πως πειραματίζεται με μια διαφορετική ιδέα που θα επιτρέπει στους κατόχους PlayStation κονσολών να απολαμβάνουν τα παιχνίδια τους και στο Nintendo Switch. Αυτό θα γίνεται μέσω της Remote Play λειτουργίας που ήδη υποστηρίζεται από τα smartphones στο PS4, κατεβάζοντας την ειδική εφαρμογή.  

Όπως μεταφέρει ο χρήστης του Reddit, YouRedditHereFirst, η Sony τρέχει αυτή τη στιγμή μια έρευνα, ρωτώντας επιλεγμένους χρήστες αν θα τους άρεσε το εν λόγω χαρακτηριστικό.

Παρακάτω ακολουθεί μια εικόνα από το e-mail που έλαβε.

Φυσικά, αυτό δε σημαίνει πως η Sony θα κυκλοφορήσει τα παιχνίδια της στο Switch, αλλά και πάλι αν κάποιος έχει στην κατοχή του και τις δύο κονσόλες θα μπορεί μέσω streaming να εκμεταλλευτεί την βολική υβριδική φύση του Nintendo Switch, αν φυσικά κάτι τέτοιο γίνει πραγματικότητα.

Πως σας φαίνεται αυτή η ιδέα; Περιμένουμε τα σχόλιά σας.