Τα PlayStation 5 και Xbox Series X θα «σας ανατινάξουν» το μυαλό – Νέες δηλώσεις από την EA

Ενθουσιασμένη φαίνεται η εταιρία
01 Φεβρουαρίου 2020 17:42
Τα PlayStation 5 και Xbox Series X θα «σας ανατινάξουν» το μυαλό – Νέες δηλώσεις από την EA

Πριν μερικές ώρες η EA αποκάλυψε τα οικονομικά της αποτελεσμάτα για το πιο πρόσφατο τρίμηνο του οικονομικού της έτους. Στο πλαίσιο αυτό, ο υπεύθυνος των οικονομικών της εταιρίας, Blake Jorgensen, μίλησε στους επενδυτές για διάφορα θέματα. Μεταξύ άλλων, λοιπόν, αναφέρθηκε και στις επερχόμενες κονσόλες της νέας γενιάς, τα PlayStation 5 και Xbox Series X.

Ο πήχης φαίνεται πως θα ανέβει πολύ σε σχέση με την τρέχουσα γενιά, αφού σύμφωνα με τις δηλώσεις του Jorgensen τα νέα συστήματα είναι πάρα πολύ πιο δυνατά από τα PS4 και Xbox One. Συγκεκριμένα, τόνισε:

Η δύναμη των νέων κονσολών θα είναι σημαντικά περισσότερη σε σχέση με τις υπάρχουσες κονσόλες. Μπορούμε να κάνουμε πολλά περισσότερα με το PS5 και το Xbox Series X. Θα υπάρξουν πράγματα που θα ‘τινάξουν’ τα μυαλά του κόσμου.

Η EA φαίνεται πως είναι αρκετά ενθουσιασμένη με τις κονσόλες επόμενης γενιάς. Σίγουρα ο πήχης των γραφικών θα ανέβει κατακόρυφα, αφού γνωρίζουμε επίσημα πως τα PlayStation 5 και Xbox Series X θα υποστηρίζουν πολλές προηγμένες τεχνολογίες όπως είναι το ray-tracing και το variable rate shading.