Το «Into the Jungle» update του Battlefield V αποκαλύπτεται στο νέο trailer

Και φέρει νέα όπλα και elite fighters
30 Ιανουαρίου 2020 14:20
Το «Into the Jungle» update του Battlefield V αποκαλύπτεται στο νέο trailer

To Battlefield V υποδέχεται ένα νέο χάρτη, ο οποίος ρίχνει τους παίκτες σε μια μάχη στη μέση της ζούγκλας στην τοποθεσία Solomon Islands. Ο χάρτης θα γίνει διαθέσιμος δωρεάν με το 6.0 update και ένα νέο trailer δια χειρός του community manager, Adam Freeman, παρουσιάζει τις δραστηριότητες με τις οποίες οι fans θα καταπιαστούν.

Ως μέρος του έκτου κεφαλαίου του Battlefield V, οι σύμμαχοι θα προσγειωθούν στις παραλίες του νησιού έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τις Ιαπωνικές δυνάμεις που κρύβονται εκεί. Όπως αναφέρει ο Freeman, ο χάρτης είναι σχεδιασμένος από την ομάδα που έφερε το Argonne Forest στο Battlefield 1, προσθέτοντας πως οι μάχες θα είναι το ίδιο αδυσώπητες κι εδώ.

Ο νέος χάρτης μπορεί να παιχτεί στα Breakthrough, Conquest, Squad Conquest και Team Deathmatch. Η ενημέρωση θα περιλαμβάνει επίσης αρκετά cosmetics και όπλα, τα οποία θα ξεκλειδώνουν καθώς οι παίκτες μάχονται.

Τις πρώτες εβδομάδες του Tides of War, νέα cosmetics θα γίνουν διαθέσιμα προς ξεκλείδωμα, όπως επίσης νέα όπλα όπως τα Type 11-MG, M1A1 Bazooka και Lunge Mine. Οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν στον χάρτη και να κερδίσουν τα καλούδια που διαθέτει κατά τη διάρκεια του chapter. Με το πέρας της περιόδου του chapter, οι παίκτες θα συνεχίσουν να έχουν τη δυνατότητα να παίξουν στον χάρτη, αλλά δεν θα μπορούν να ξεκλειδώσουν τα rewards του.

Όσο αφορά τους νέους elite fighters, αυτοί θα είναι οι Misaki Yamashiro, Steve Fisher και Akira Sakamoto. Η Yamashiro μπορεί να ξεκλειδωθεί στο level 40 κατά τη διάρκεια της περιόδου του κεφαλαίου, ενώ όπως φαίνεται οι Fisher και Sakamoto θα είναι επί πληρωμής.

Το «Into the Jingle» θα διατεθεί σε όλες τις πλατφόρμες δωρεάν στις 6 Φεβρουαρίου. Το πόσο ωστόσο θα διαρκέσει η περίοδος του κεφαλαίου παραμένει άγνωστο. Δείτε το εν  λόγω trailer στον player που ακολουθεί.