Η Sony κατοχυρώνει το PS5 στην Ευρώπη – Σύντομα η μεγάλη αποκάλυψη;

Φουντώνουν οι φήμες και οι εικασίες
28 Ιανουαρίου 2020 12:41
Η Sony κατοχυρώνει το PS5 στην Ευρώπη – Σύντομα η μεγάλη αποκάλυψη;

Οι φήμες και οι εικασίες που θέλουν τη μεγάλη αποκάλυψη του PlayStation 5 να λαμβάνει χώρα πολύ σύντομα έχουν αρχίσει να φουντώνουν. Τώρα, λάδι στη φωτιά έρχεται να ρίξει η ίδια η Sony. Συγκεκριμένα, η εταιρία φαίνεται πως συνεχίζει την πυρετώδη προετοιμασία για να φέρει την κονσόλα επόμενης γενιάς της στην αγορά και τώρα κατοχύρωσε το εμπορικό σήμα PS5 και στην Ευρώπη.

Αναλυτικότερα, χθες, στις 27 Ιανουαρίου, η εταιρία έκανε αίτηση για καταχώρηση ενός εμπορικού σήματος με την ονομασία PS5 στο Ελβετικό Ομοσπονδιακό Ίδρυμα Πνευματικής Ιδιοκτησίας. Αυτή αφορά πολλούς τομείς, από λογισμικό, μέχρι δίσκους για παιχνίδια και κονσόλες. Υποθετικά, η νέα αυτή καταχώρηση στην Ελβετία ίσως είναι απαραίτητη για να ξεκινήσουν στην χώρα οι προ-παραγγελίες μετά την μεγάλη αποκάλυψη της κονσόλας.

Ενδεχομένως, λοιπόν, η Sony να ετοιμάζεται να αποκαλύψει την κονσόλα της τον Φεβρουάριο, όπως θέλουν οι φήμες, και αυτή να είναι μια από τις απαραίτητες διεργασίες. Μέχρι στιγμής η εταιρία δεν έχει επιβεβαιώσει αν οι φήμες αληθινές, αλλά ούτε τις απέρριψε. Από την άλλη ενδέχεται να είναι μια απλή σύμπτωση.

Για την ιστορία, τον Οκτώβριο η Sony είχε κατοχυρώσει τα PS6, PS7, PS8, PS9 και PS10 στην Ιαπωνία, ενώ αρχικά είχε εξασφαλίσει τα δικαιώματα για την ονομασία του PS5 το 2006.