Φήμη: Δύο Silent Hill παιχνίδια είναι υπό ανάπτυξη [ΕΝΗΜΕΡΩΗ]

Τι ετοιμάζει η Konami;
27 Ιανουαρίου 2020 11:38
Φήμη: Δύο Silent Hill παιχνίδια είναι υπό ανάπτυξη [ΕΝΗΜΕΡΩΗ]

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]

Μιλώντας στο Eurogamer, η Konami τοποθετήθηκε επίσημα και πρακτικά επιβεβαίωσε τις φήμες. Συγκεκριμένα, ένας αντιπρόσωπος της εταιρίας δήλωσε:

Δε μπορούμε να μοιραστούμε τίποτα αυτή τη στιγμή, αλλά ακούμε τα σχόλια των καταναλωτών και προσπαθούμε να βρούμε τρόπους για να προσφέρουμε τον επόμενο τίτλο.


[ΑΡΧΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ]

Αν εξαιρέσουμε το P.T. του Hideo Kojima και εφόσον το Silent Hills ακυρώθηκε, η σειρά Silent Hill βρίσκεται ‘στον πάγο’ από το 2012 που είχε κυκλοφορήσει το Downpour. Αυτό όμως φαίνεται πως θα αλλάξει πολύ σύντομα, αν οι νέες φήμες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου είναι αληθινές.

Συγκεκριμένα, ο χρήστης του Twitter AestheticGamer, ο οποίος στο παρελθόν είχε διαρρεύσει πολλές έγκυρες πληροφορίες σχετικά με τη σειρά Resident Evil υπό το διαδικτυακό παρατσούκλι DuskGolem, αυτή τη φορά προέβη σε αποκαλύψεις σχετικά με τα πλάνα της Konami.

Παρακάτω θα βρείτε τα σχετικά tweets.

Οι πληροφορίες του θέλουν δύο Silent Hill παιχνίδια να βρίσκονται υπό ανάπτυξη, με πολλές πιθανότητες μάλιστα να αποκαλυφθούν φέτος. Το πρώτο παιχνίδι θα είναι ένα soft-reboot της σειράς, ενώ το άλλο θα συνδυάζει στοιχεία που έχουμε δει στα επεισοδιακά παιχνίδια της TellTale και το Until Dawn. Για την ώρα δε γνωρίζουμε ποια είναι η ομάδα ανάπτυξης, αλλά αναφέρεται πως η Konami πριν περίπου δύο χρόνια ξεκίνησε να αναζητά developers και ήταν ανοιχτή σε προτάσεις ιδεών.

Το αν θα επιστρέφει ο Keiichiro Toyama που πλέον εργάζεται για το Japan Studio της Sony ή ο θρυλικός συνθέτης Akira Yamaoka παραμένει άγνωστο. Τέλος, να σημειωθεί πως το εξειδικευμένο μέσο Rely on Horror μεταφέρει και αυτό από δική του ανεξάρτητη πηγή πως κάποιο Sillent Hill project είναι πράγματι υπό ανάπτυξη.

Είναι αξιοσημείωτο πως η Konami τηρεί σιγή ιχθύος μέχρι στιγμής, όποτε λάβετε υπόψη τα παραπάνω με επιφύλαξη. Η τελευταία φορά που αναφέρθηκε επίσημα στη σειρά ήταν ο ‘κουλοχέρης’ Sillent Hill από το κομμάτι της εταιρίας που ασχολείται με τον τζόγο.