Το Rocket League λέει αντίο στα Linux και macOS

Η ομάδα σταματά την υποστήριξη
24 Ιανουαρίου 2020 15:28
Το Rocket League λέει αντίο στα Linux και macOS

Η τεράστια επιτυχία και αγάπη που έχει δεχθεί το Rocket League κατάφερε και το έκανε να μπει με ευκολία στην λίστα των δημοφιλέστερων arcade παιχνιδιών των τελευταίων χρόνων. Τα τελευταία χρόνια οι προγραμματιστές της Psyonix εργάζονται σκληρά έτσι ώστε οι παίκτες να έχουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Για να το καταφέρουν έπρεπε να εξελίξουν την τεχνολογία που χρησιμοποιούν σε όλους τους τομείς, όμως, αυτό έχει το μειονέκτημα πως κάνει την υποστήριξη σε όλες τις πλατφόρμες όλο και πιο δύσκολη.

Για τον λόγο αυτό, η ομάδα πραγματοποίησε μία δυσάρεστη ανακοίνωση. Η ομάδα θα σταματήσει την υποστήριξη του Rocket League σε Linux και macOS τον ερχόμενο Μάρτιο. Αυτό δεν σημαίνει πως ο τίτλος θα αφαιρεθεί αυτομάτως από την βιβλιοθήκη παιχνιδιών σας, αλλά από την στιγμή που η Psyonix σταματήσει την υποστήριξη, θα είναι αδύνατο να εισέλθετε στο multiplayer κομμάτι του και να επισκεφθείτε το ψηφιακό του κατάστημα για in-game αγορές.

Επομένως, μετά τον Μάρτιο όσοι λατρεύετε το Rocket League καλό θα ήταν να το προτιμήσετε σε κάποια άλλη πλατφόρμα. Ο τίτλος κυκλοφορεί για PS4, Xbox One, PC και Nintendo Switch.