Νέα πατέντα της Nintendo δείχνει ένα Joy-Con Attachment με Stylus γραφίδα

Τι ετοιμάζει η εταιρία;
21 Ιανουαρίου 2020 16:59
Νέα πατέντα της Nintendo δείχνει ένα Joy-Con Attachment με Stylus γραφίδα

Όπως φαίνεται σύμφωνα με τα νέα σχέδια πατέντας της Nintendo που είδαν το φως της δημοσιότητας, η εταιρία ετοιμάζει Joy-Con attachment που φέρουν stylus γραφίδα.

Όπως αναφέρεται στο Siliconera η πατέντα δημοσιεύθηκε στις 16 Ιανουαρίου του 2020 στο US Patent Office, από την ίδια τη Nintendo. Όπως δείχνει το παρόν στιλ του Joy-Con αναβαθμίζεται ώστε να περιλαμβάνει ένα απλό στρογγυλεμένο άκρο στο πάνω μέρος του δεξιού εξαρτήματος.

Όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες, η γραφίδα φαίνεται να λειτουργεί σε συνδυασμό με το Joy-Con έχοντας τη δυνατότητα να πυροδοτεί το HD rumble. Παρουσιάζει επίσης παραδείγματα ενός κουμπιού που κρατείται για να αλλάξει το input της γραφίδας.

Όπως είδαμε νωρίτερα το Dr. Kawashima’s Brain Training του Switch χρησιμοποιούσε την οθόνη αφής για να ολοκληρώσει tasks. To trailer έκανε επίσης tease μιας επίσημης ξεχωριστής γραφίδας που είναι παρόμοια με τη γραφίδα που φαίνεται στο σχέδιο. Η γραφίδα του Brain Training δεν είχε επίσης κουμπιά. Οπότε η δυνατότητα προσθήκης μιας γραφίδας στο Joy-Con προσφέρει ίσως διαφορετικούς τρόπους που μπορεί να παίξει.

Όλα τα παραπάνω βέβαια είναι απλά εικασίες και δεν θα πρέπει να λαμβάνονται σοβαρά αν η ίδια η Nintendo δεν προβεί σε επίσημες δηλώσεις. Δεν είναι λίγες οι φορές που σχέδια πατέντας μένουν απλά στα χαρτιά.