Φήμη: Έρχεται sequel για το The Order: 1886 και δεν θα είναι αποκλειστικό

Είναι άραγε αυτό το παιχνίδι που αναπτύσσει η Ready at Dawn;
20 Ιανουαρίου 2020 14:54
Φήμη: Έρχεται sequel για το The Order: 1886 και δεν θα είναι αποκλειστικό

Το The Order: 1886 κυκλοφόρησε αποκλειστικά για το PlayStation 4 και μάλιστα στην αρχή της «ζωής» της κονσόλας. Το πόνημα της Ready at Dawn μπορεί να δίχασε την κοινότητα σχετικά με την ιστορία και την πλοκή του, όμως αυτό που συνεχίζει να εντυπωσιάζει μέχρι και σήμερα είναι ο τρομερός οπτικοακουστικός του τομέας. Μάλιστα, ήταν από τα πρώτα παιχνίδια της γενιάς που εντυπωσίασε τους πάντες με τα γραφικά του. Πως θα σας φαινόταν ένα sequel για τον παραπάνω; Μία νέα ύποπτη φήμη αυτό υποστηρίζει.

Η Ready at Dawn αναπτύσσει ήδη το επόμενό της παιχνίδι και μία νέα φήμη υποστηρίζει πως αυτό θα είναι το sequel του The Order: 1886. Όμως, δεν σταματάει εκεί και ως πλατφόρμες κυκλοφορίας έχει τα PlayStation 5 και το Xbox Series X. Η όλη φήμη προέρχεται από το NeoGAF, από ένα χρήστη που στο παρελθόν είχε βγει αληθινός σε αρκετά πράγματα. Ένα από αυτά ήταν μερικές λεπτομέρειες για το PS4 Pro πριν την επίσημη αποκάλυψή του.

Όπως και να έχει τα παραπάνω εφόσον δεν προέρχονται από την ίδια την ομάδα ανάπτυξης του παιχνιδιού δεν αποτελούν τίποτα περισσότερο από απλές και ανούσιες φήμες που σίγουρα δεν πρέπει να λάβουμε στα σοβαρά. Εσάς πως θα σας φαινόταν μία συνέχεια για το The Order: 1886; Πείτε μας στα σχόλια.