Το multiplayer του Cyberpunk 2077 θα κυκλοφορήσει μετά το 2021 

Και θα είναι AAA παραγωγή

Το multiplayer του Cyberpunk 2077 θα κυκλοφορήσει μετά το 2021

Πρόσφατα σας ενημερώσαμε πως το Cyberpunk 2077 έλαβε μια αξιοσημείωτη καθυστέρηση και πλέον αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο. Έπειτα από αυτή την ανακοίνωση, η διοίκηση της CD Projekt Red αποκάλυψε μερικές ακόμη πληροφορίες για τα μελλοντικά της σχέδια.

Συγκεκριμένα, απαντώντας ερωτήσεις στους επενδυτές, η πολωνική εταιρία έκανε γνωστό πως το δεύτερο AAA παιχνίδι στο οποίο εργάζεται είναι το multiplayer κομμάτι του Cyberpunk 2077, το οποίο και αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2021.

Συγκεκριμένα, ο SVP of Business Development της CD Projekt, Michał Nowakowski, δήλωσε:

Δεδομένου ότι η εκτιμώμενη κυκλοφορία του Cyberpunk 2077 είναι τον Σεπτέμβριο και λαμβάνοντας υπόψη μερικά γεγονότα που αναμένουμε να συμβούν μετά από αυτή την ημερομηνία, το 2021 δεν μοιάζει πιθανό ως ημερομηνία κυκλοφορία για το multiplayer του Cyberpunk.

Για την ώρα δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς είναι το multiplayer mode του Cyberpunk, πέρα από το γεγονός ότι η κυκλοφορία του θα αργήσει. Το αξιοσημείωτο είναι πως η CD Projekt Red σχεδιάζει και single-player DLC περιεχόμενο, αρά όπως φαίνεται το Cyberpunk 2077 θα υποστηρίζεται για πολλά χρόνια μετά την κυκλοφορία του.

4 comment(s)

End of content

No more pages to load