Επίσημο: Το Left 4 Dead 3 ΔΕΝ είναι υπό ανάπτυξη - Η Valve σπάει τη σιωπή της

Ξεκαθαρίζει την κατάσταση μετά τις τελευταίες φήμες
18 Ιανουαρίου 2020 14:15
Επίσημο: Το Left 4 Dead 3 ΔΕΝ είναι υπό ανάπτυξη - Η Valve σπάει τη σιωπή της

Τον τελευταίο καιρό έχουν κάνει το γύρο του διαδικτύου διάφορες φήμες που θέλουν τη Valve να εργάζεται πάνω στο επόμενο Left 4 Dead παιχνίδι. Το γνωστό κανάλι Valve News Network είχε επισημάνει ότι κάποια στιγμή η εταιρία πειραματιζόταν με ένα Left 4 Dead VR project, ενώ η HTC ανέφερε το Left 4 Dead 3 σε μια παρουσίασή της σχετικά με το μέλλον του VR.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε την εν λόγω διαφάνεια.

Τώρα, η Valve έρχεται να σπάσει τη σιωπή της και παραχώρησε μια δήλωση στο IGN.

Έχουμε δει τις σχετικές φήμες που κυκλοφορούν τους τελευταίους μήνες. Για λίγο πράγματι εξερευνήσαμε μερικές next gen ευκαιρίες για το Left 4 Dead πριν μερικά χρόνια. Αλλά, αυτή τη στιγμή δεν δουλεύουμε σε απολύτως τίποτα σχετικό με το Left 4 Dead και δεν έχουμε δουλέψει στο franchise εδώ και χρόνια. Είναι ξεκάθαρο πως μερικοί διασκεδάζουν δημιουργώντας παραπληροφόρηση, επηρεάζοντας την κοινότητα και τα δημοσιογραφικά μέσα. Δυστυχώς, για την ώρα ένα νέο L4D παιχνίδι δεν είναι κάτι στο οποίο δουλεύουμε.

Όπως φαίνεται, η Valve θέλει πλέον να επικοινωνεί με το κοινό της και αυτή τη φορά δεν αφήνει τις φήμες να αιωρούνται. Το στούντιο μοιάζει να είναι επικεντρωμένο πλήρως στο Half-Life: Alyx για την ώρα, οπότε οι λάτρεις του Left 4 Dead θα πρέπει να κάνουν περισσότερη υπομονή.