Magic: Legends | Παράθυρο κυκλοφορίας για PC και κονσόλες

Ενώ η Beta ξεκινά την άνοιξη
15 Ιανουαρίου 2020 16:00
Magic: Legends | Παράθυρο κυκλοφορίας για PC και κονσόλες

Ο κορυφαίος εκδότης των live service games Perfect World Entertainment και το Cryptic Studios, έδωσαν στα φώτα της δημοσιότητας μια πρώτη ματιά από το gameplay του Magic: Legends. Πρόκειται για ένα νέο free-to-play MMO Action RPG, το οποίο βασίζεται στο θρυλικό παιχνίδι καρτών στρατηγικής Magic: The Gathering.

Όπως φαίνεται έφτασε η ώρα για τους fans της κατηγορίας να αναλάβουν τον ρόλο των Planeswalkers και να σώσουν το πολυσύμπαν από την επικινδυνότερη απειλή. Οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν μερικές από τις πιο εικονικές τοποθεσίες και να συγκεντρώσουν mana-based spells συγκεντρώνοντας τις απαραίτητες δυνάμεις ώστε να αντιμετωπίσουν στην μάχη τους εχθρούς.

Το Magic: Legends θα κάνει το επίσημο παγκόσμιο ντεμπούτο του στο PC το 2020 και στα PS4 και Xbox One το 2021, ενώ η Beta θα ξεκινήσει την ερχόμενη άνοιξη. Το πρώτο playtest θα παρουσιάσει δυο νέους Planeswalkers και συγκεκριμένα τον earth-shattering Geomancer, καθώς επίσης και τον psychic power-wielding Mind Mage. Όσοι επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή μπορούν να το κάνουν εδώ. Δείτε το εν λόγω trailer στον player που ακολουθεί.