Οι φόβοι σας ζωντανεύουν – Μην χάσετε μπόλικες νέες φωτογραφίες για το Resident Evil 3 Remake

Jill, Nemesis και πολλοί ακόμη χαρακτήρες
15 Ιανουαρίου 2020 13:07
Οι φόβοι σας ζωντανεύουν – Μην χάσετε μπόλικες νέες φωτογραφίες για το Resident Evil 3 Remake

Πριν λίγες ώρες τα φώτα της δημοσιότητας είδε ένα ολοκαίνουριο trailer για το Resident Evil 3 Remake. Στο εν λόγω βίντεο είδαμε με μία καλύτερη ματιά το Nemesis, το φρικιαστικό τέρας της Umbrella που δεν πρόκειται να αφήσει την πρωταγωνίστρια να ηρεμήσει. Τώρα, πέρα από το βίντεο, στη δημοσιότητα βγήκε νέο φωτογραφικό υλικό για το παιχνίδι. Σύνολο έχουμε τριάντα φωτογραφίες στις οποίες παρουσιάζονται κλασικά η Jill Valentine και ο ανανεωμένος Carlos Oliveira, όμως, στις υπόλοιπες βλέπουμε τους υπόλοιπους χαρακτήρες που θα συναντήσει η πρωταγωνίστρια στο «θρίλερ» της.

Αναμενόμενα, μέσα σε αυτές μπορείτε να δείτε ακόμη περισσότερες εικόνες με το Nemesis, ενώ βλέπουμε πως τα θανατηφόρα Hunters, τα τέρατα των παλαιών Resident Evil παιχνιδιών θα επιστρέψουν, πράγμα που σημαίνει πως οι παίκτες θα πρέπει στο αναδημιουργημένο κεφάλαιο να είναι πιο προσεκτικοί από ποτέ.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας του Resident Evil 3 έχει προγραμματιστεί για τις 3 Απριλίου 2020 στα PS4, Xbox One και PC. Δείτε τις νέες φωτογραφίες παρακάτω.

Resident Evil 3 Remake Screenshots - UH