Ο Nemesis φέρνει τον απόλυτο τρόμο – Το νέο trailer του Resident Evil 3 Remake έφτασε και προκαλεί δέος!

Ο εφιάλτης της Jill Valentine ξεκίνησε
14 Ιανουαρίου 2020 18:36
Ο Nemesis φέρνει τον απόλυτο τρόμο – Το νέο trailer του Resident Evil 3 Remake έφτασε και προκαλεί δέος!

Δεν πάει πολύς καιρός από τότε που η Capcom ξάφνιασε τους πάντες με την ανακοίνωση του Resident Evil 3 Remake. Από τότε, πέρα από κάποιες μικρές λεπτομέρειες δεν έχουμε ακούσει κάτι νεότερο σχετικά με το παιχνίδι. Αυτό σήμερα έρχεται να σταματήσει. Όπως γνωρίζετε, στο Resident Evil 3 ο Nemesis δεν πρόκειται να αφήσει τους παίκτες σε ησυχία κάνοντας τους να ξεχνούν τι πάει να πει η λέξη “ασφάλεια”. Γιατί πολύ απλά η δουλειά του τέρατος είναι να ανιχνεύσει και να σκοτώσει τα τελευταία μέλη των STARS (Special Tactics and Rescue Service).

Αυτό ακριβώς βλέπουμε στο νέο trailer του Resident Evil 3. Το Nemesis να φέρνει τον απόλυτο τρόμο. Το βίντεο που θα βρείτε παρακάτω περιλαμβάνει μερικά νέα στιγμιότυπα από τον εφιάλτη που πρόκειται να ζήσει η Jill Valentine ενώ δυνατή παρουσία έχει και ο Carlos Oliveira, ένας χαρακτήρας που θα αποτελεί σημαντικό παράγοντα για την επιβίωση της πρωταγωνίστριας.

Το Resident Evil 3 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 3 Απριλίου 2020 για PS4, Xbox One και PC. Δείτε το νέο trailer παρακάτω.