Και το Marvel’s Avengers έλαβε καθυστέρηση

Η ηρωική περιπέτεια της Square Enix πήρε…παράταση
14 Ιανουαρίου 2020 17:18
Και το Marvel’s Avengers έλαβε καθυστέρηση

Μία μικρή σύγχυση φαίνεται πως επικρατεί στις ομάδες ανάπτυξης της Square Enix. Μετά την δυσάρεστη είδηση με την μεταφορά της ημερομηνίας κυκλοφορίας του Final Fantasy VII Remake, τώρα, μία ακόμη ενημέρωση έρχεται για να «σβήσει» το χαμόγελο πολλών fans. Η εταιρία ανακοίνωσε πως το πολυαναμενόμενο Marvel’s Avengers έλαβε καθυστέρηση και από τον Μάιο του 2020 θα κυκλοφορήσει στις 4 Σεπτεμβρίου του ίδιου έτους. Ποιος όμως ο λόγος για αυτή την τετράμηνη καθυστέρηση;

Όταν ξεκινήσαμε για να σας φέρουμε το όραμά μας για το Marvel’s Avengers δεσμευτήκαμε να παρέχουμε μία πρωτότυπη ιστορία, co-op και συναρπαστικό περιεχόμενο για τα επόμενα χρόνια. Για το σκοπό αυτό, θα αφιερώσουμε αυτόν τον επιπρόσθετο χρόνο ανάπτυξης εστιάζοντας στη ρύθμιση και το «γυάλισμα» έτσι ώστε να ανταπεξέρχεται στα υψηλά στάνταρ που οι fans μας περιμένουν και αξίζουν.

Αυτή ήταν η τοποθέτηση της ομάδας σχετικά με την δυσάρεστη καθυστέρηση του παιχνιδιού. Εν ολίγοις, η εταιρία χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να προσφέρει αυτό το ποιοτικό περιεχόμενο που θέλει. Μετά τα παραπάνω το Marvel’s Avengers θα διατεθεί στην αγορά στις 4 Σεπτεμβρίου 2020 για PS4, Xbox One, Google Stadia και PC.