Η ESA απαντά έμμεσα στη Sony σχετικά με την απόφασή της να απέχει από την E3

Υπογραμμίζοντας τι και ποιους αφορά η έκθεση
14 Ιανουαρίου 2020 13:44
Η ESA απαντά έμμεσα στη Sony σχετικά με την απόφασή της να απέχει από την E3

Μετά την αποκάλυψη της Sony πως θα απέχει ξανά για δεύτερη συνεχή χρονιά από τη μεγαλύτερη έκθεση βιντεοπαιχνιδιών, ο οργανισμός ESA που διοργανώνει κάθε χρόνο την E3 έδωσε με τρόπο τη δική της απάντηση αποφεύγοντας μεν να αναφερθεί ευθέως στη Sony, αλλά υπογραμμίζοντας αρκετές λέξεις-κλειδιά που υπενθυμίζουν στους συμμετέχοντες και το κοινό, ποια ήταν και είναι η θέση της E3 όλα αυτά τα χρόνια.  

Η E3 είναι ένα αυθεντικό event που γιορτάζει την βιομηχανία των βιντεοπαιχνιδιών παρουσιάζοντας ανθρώπους, brands και καινοτόμες ιδέες που επαναπροσδιόρισαν τον εν λόγω κλάδο της ψυχαγωγίας και αγαπήθηκαν από δισεκατομμύρια ανθρώπους ανά τα χρόνια παγκοσμίως. Η E3 του 2020 θα είναι ένα εξίσου συναρπαστικό και με τρομερή ενέργια show που θα παρουσιάσει νέες εμπειρίες, συνεργάτες, υπέροχους εκθεσιακούς χώρους, δραστηριότητες και προβλέπεται να φιλοξενήσει νέους αλλά και βετεράνους στο χώρο συμμετέχοντες. Το ενδιαφέρον των εκθετών για τις νέες μας ενέργειες κέρδισε την προσοχή των brands που θεωρούσαν και συνεχίζουν να θεωρούν την E3 ως μια σημαντική ευκαιρία για να επικοινωνήσουν και να μοιραστούν τις ιδέες και τη δουλειά τους με τους φίλους των βιντεοπαιχνιδιών σε όλο τον κόσμο.        

Αν λάβουμε υπόψη πως οι λόγοι για τους οποίους δεν συμμετέχει η Sony στην έκθεση είναι γιατί δεν την θεωρεί κατάλληλη για το όραμα της, με τον παραπάνω έμμεσο τρόπο η ESA υπογραμμίζει σε όλους πως συνεχίζει παρά τον ολοένα και αυξανόμενο παραγκωνισμό της, ότι είναι το καταλληλότερο, αυθεντικό και συναρπαστικότερο event για τους εκθέτες και γενικά τους φίλους των βιντεοπαιχνιδιών.

Tags: