Επίσημο: Το PlayStation δεν θα συμμετέχει στην Ε3 2020 – Αλλού θα παρουσιαστεί το PS5

Δείτε τις δηλώσεις της Sony
14 Ιανουαρίου 2020 03:46
Επίσημο: Το PlayStation δεν θα συμμετέχει στην Ε3 2020 – Αλλού θα παρουσιαστεί το PS5

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, το PlayStation τελικά ανακοίνωσε και επίσημα πως δεν θα συμμετέχει στην E3 2020. Συγκεκριμένα, η εταιρία διευκρίνισε στο GamesIndustry.biz πως δεν αισθάνεται ότι το όραμα του event ταιριάζει με όσα έχει σχεδιάσει για φέτος. Αντιθέτως, θα παρευρεθεί σε εκατοντάδες άλλα καταναλωτικά events για να παρουσιάσει τα επερχόμενα παιχνίδια του PlayStation 4 και του PlayStation 5.

Αναλυτικότερα, η Sony παραχώρησε την παρακάτω δήλωση στο μέσο.

Έπειτα από προσεκτική αξιολόγηση, η SIE αποφάσισε να μην συμμετάσχει στην E3 2020. Έχουμε μεγάλο σεβασμό για την ESA ως οργανισμό, αλλά αισθανόμαστε ότι το όραμά της για την E3 2020 δεν είναι το σωστό μέρος για αυτό που σχεδιάζουμε φέτος.

Θα ενισχύσουμε τη στρατηγική μας των παγκόσμιων εκδηλώσεων, συμμετέχοντας σε εκατοντάδες events καταναλωτών σε ολόκληρο τον κόσμο μέσα στο 2020. Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε ότι οι οπαδοί μας αισθάνονται μέρος της οικογένειας του PlayStation και έχουν τη δυνατότητα να παίξουν το αγαπημένο τους περιεχόμενο. Έχουμε ένα φανταστικό line up τίτλων που έρχονται στο PlayStation 4 και με την επερχόμενη κυκλοφορία του PlayStation 5, ανυπομονούμε πραγματικά να γιορτάσουμε τη φετινή χρονιά με τους fans μας.

Για την ιστορία η Sony έδινε το παρών στην E3 από όταν η διοργάνωση ξεκίνησε το 1995. Ωστόσο αυτό άλλαξε πέρυσι, αφού το 2019 ήταν η πρώτη χρονιά που έσπασε αυτό το σερί. Τελικά φαίνεται πως το PlayStation 5 και τα παιχνίδια του θα αποκαλυφθούν πλήρως σε κάποιο άλλο event.