Ο μαγικός κόσμος του Harry Potter ήρθε στο Minecraft (ΒΙΝΤΕΟ) - Όταν η κοινότητα του παιχνιδιού έχει κέφια

Η προσπάθεια μιας μικρής ομάδας...μαγεύει
13 Ιανουαρίου 2020 20:42
Ο μαγικός κόσμος του Harry Potter ήρθε στο Minecraft (ΒΙΝΤΕΟ) - Όταν η κοινότητα του παιχνιδιού έχει κέφια

Η ελευθερία και η δημιουργικότητα που προσφέρει το Minecraft στους παίκτες του είναι αναμφίβολα από τα σημαντικότερα στοιχεία του παιχνιδιού που κάνει τον κόσμο να το αγαπήσει. Στο παρελθόν, πολλοί ταλαντούχοι χρήστες δημιούργησαν τοποθεσίες και χαρακτήρες βασισμένα σε διάφορες ταινίες ή μέχρι και γνωστές σειρές του σήμερα. Το ίδιο έρχεται να η Floo Network, μία μικρή ομάδα που τρέφει τεράστιο σεβασμό και αγάπη προς τα Harry Potter και αποφάσισε να αναδημιουργήσει διάσημα σκηνικά από τις ταινίες.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο που θα βρείτε παρακάτω, η ομάδα εργάστηκε σκληρά και δημιούργησε με απίστευτη λεπτομέρεια το Hogwarts, τη Diagon Alley, το Burrow και πολλά ακόμη διάσημα σκηνικά από τις ταινίες του νεαρού μάγου. Όμως, αυτή τη φορά η ειδοποιός διαφορά είναι πως η ομάδα δεν έχτισε απλά μερικά σκηνικά. Αντιθέτως, έχτισε έναν πλήρως λειτουργικό χάρτη εμπλουτισμένο με quests και γρίφους. Αν μη τι άλλο υπάρχουν μέχρι και μοναδικές αμοιβές όπως χρήματα, κάρτες μάγων μέχρι και butterbeer, ένα ποτό που όσοι έχετε δει τις ταινίες ή αν έχετε διαβάσει τα βιβλία σίγουρα το γνωρίζετε.

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Δείτε το παρακάτω βίντεο και πάρτε μία μικρή γεύση από το τεράστιο χάρτη του Minecraft βασισμένο στις Harry Potter ταινίες.