Ubisoft, Bungie και Crytivo συνεισφέρουν επίσης στον αγώνα κατά των πυρκαγιών της Αυστραλίας

Μέσω του Ερυθρού Σταυρού, με εκπτώσεις και με μπλουζάκια
13 Ιανουαρίου 2020 14:26
Ubisoft, Bungie και Crytivo συνεισφέρουν επίσης στον αγώνα κατά των πυρκαγιών της Αυστραλίας

Ανάμεσα στη μεγάλη λίστα από στούντιο και εταιρίες που η κάθε μία προσφέρει με τον τρόπο της στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών της Αυστραλίας, ήρθαν να προστεθούν η Ubisoft, η Bungie και Crytivo.

Έως τώρα η Ubisoft Αυστραλίας έχει δωρίσει $30.000 στον Αυστραλιανό Ερυθρό Σταυρό και στο ταμείο καταστροφής και ανάκτησης της χώρας. Μιλώντας στο Twitter η εταιρία δήλωσε πως οι παίκτες πρότειναν in-game αγορές. Η εταιρία ωστόσο, πιστεύει πως μέσω του Ερυθρού Σταυρού ήταν γρηγορότερη οδός

Η Bungie από τη μεριά της ανακοίνωσε στην ιστοσελίδα της το δικό της φιλανθρωπικό πρόγραμμα που αφορά την πώληση ειδικών limited-edition t-shirts, τα κέρδη απ’ τα οποία θα δοθούν στην Αυστραλιανή οργάνωση διάσωσης άγριων ζώων WIRES καθώς και στην υπηρεσία αγροτικής πρόληψης πυρκαγιών NSW. Τα μπλουζάκια θα φέρουν μαζί τους έναν κωδικό εξαργύρωσης που θα περιλαμβάνει αποκλειστικά Star Light και Star Bright εμβλήματα για το Destiny 2 και θα είναι διαθέσιμα προς αγορά στο Bungie Store, από τις 16 Ιανουαρίου έως τις 18 Φεβρουαρίου.

Η Crytivo -δημιουργοί του God sim The Universim- υποσχέθηκε μέσω μιας ανακοίνωσης να δωρίσει τα έσοδα δυο μηνών από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, καθώς και το 30% των εσόδων από την πώληση του παιχνιδιού στο Steam, με στόχο την αποκατάσταση των πληγέντων που έμειναν άστεγοι, την στήριξη του πυροσβεστικού σώματος, όπως επίσης και στην χρηματοδότηση του περιβαλλοντικού καθαρισμού.

Tags: