Η Infinity Ward μιλάει για τις επερχόμενες προσθήκες στο Call of Duty: Modern Warfare

Στόχος της η επικοινωνία
11 Ιανουαρίου 2020 14:36
Η Infinity Ward μιλάει για τις επερχόμενες προσθήκες στο Call of Duty: Modern Warfare

Στο πρώτο μεγάλο community update για το 2020, η Infinity Ward μοιράστηκε με τους fans πως αναμένεται να βελτιώσει αρκετά τεχνικά προβλήματα του Call of Duty: Modern Warfare, όπως bugs και exploits, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στο 3v3 Gunfight και στα επιπρόσθετα loadouts, όπως επίσης και στην επιστροφή του Gunfight Tournament που τελευταία φορά εθεάθη τον περασμένο Νοέμβριο.

Αναλυτικότερα, το στούντιο υποσχέθηκε να βάλει σε τάξη μια σειρά από bugs και exploits τα οποία αποτελούν «καυτό» θέμα στα κατατόπια της κοινότητας. Μέσα σε αυτά συγκαταλέγεται η επιδιόρθωση του exploit που βγάζει εκτός χάρτη τους παίκτες στο Ground War, καθώς επίσης και διάφορα προβλήματα στο collision που εντοπίζονται στα κοντέινερ του multiplayer χάρτη Cargo.

Στόχος όπως φαίνεται για την Infinity Ward είναι η άμεση επικοινωνία με τους fans, γεγονός που την οδήγησε να δημιουργήσει ένα πίνακα στο Trello, όπου κάθε τόσο θα αναρτά πλάνα που αφορούν το παιχνίδι. Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα στο μέλλον θα έχει να κάνει ως εξής: playlist updates τις Τρίτες, developer diaries ή behind the scenes blogs τις Πέμπτες και community update blog τις Παρασκευές.

Το Call of Duty: Modern Warfare κυκλοφορεί για PS4, Xbox One και PC.