Το Pokémon Mystery Dungeon του 2005 επιστρέφει με remake (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενώ σε λίγες ώρες κυκλοφορεί και ένα demo
11 Ιανουαρίου 2020 11:58
Το Pokémon Mystery Dungeon του 2005 επιστρέφει με remake (ΒΙΝΤΕΟ)

Το πρόσφατο Direct της Nintendo έφερε μπόλικα νέα για τους λάτρεις των Pokémon παιχνιδιών, ενώ πριν λίγες ώρες σας μεταφέραμε πως ετοιμάζεται και μία νέα anime ταινία. Στο πλαίσιο αυτό η Nintendo πραγματοποίησε και μια ιδιαίτερα νοσταλγική ανακοίνωση. Αναλυτικότερα, το Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team Blue & Red θα δεχθεί και αυτό το «λίφτινγκ» του με ένα remake. Το λατρεμένο παιχνίδι του 2005 δημιουργήθηκε από την αρχή, φτιαγμένο εξολοκλήρου για το Nintendo Switch. Βέβαια, όντας remake, η εταιρία θα πραγματοποιήσει διάφορες αλλαγές και βελτιώσεις όχι μόνο στον οπτικοακουστικό τομέα, αλλά και στο gameplay.

Η επίσημη ονομασία του είναι Pokémon Mystery Dungeon Rescue Team DX και θα καταφθάσει νωρίτερα από ότι νομίζετε. Τέλος, στο ψηφιακό κατάστημα του Nintendo Switch κυκλοφορεί και ένα demo για το παιχνίδι, έτσι ώστε οι παίκτες να το δοκιμάσουν και να πάρουν μία γεύση από το νέο όραμα της ομάδας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Nintendo, ο τίτλος θα κυκλοφορήσει στις 6 Μαρτίου του τρέχοντος έτους αποκλειστικά για το Nintendo Switch. Το σχετικό trailer ανακοίνωσης θα το βρείτε μέσω του player που ακολουθεί.