Η Capcom υπόσχεται ότι δεν θα καθυστερήσει το Resident Evil 3 

Πιστή στο ραντεβού της η εταιρία

Η Capcom υπόσχεται ότι δεν θα καθυστερήσει το Resident Evil 3

Τέλος φαίνεται να βάζει η Capcom στην ανησυχία των fans που εικάζουν πως ίσως καθυστερήσει το remake του Resident Evil 3. Όπως αποκάλυψε πρόσφατα η εταιρία, το παιχνίδι είναι κατά 90% έτοιμο, κάτι που σημαίνει πως θα προλάβει άνετα την ημερομηνία κυκλοφορίας του στις 3 Απριλίου. Σε περίπτωση που κάποιοι αναρωτιούνται πως τα Resident Evil παιχνίδια είναι εφικτό να κυκλοφορήσουν σε τόσο κοντινό διάστημα το ένα από το άλλο, η εταιρία  απάντησε λέγοντας πως η ανάπτυξη του RE3 είχε ξεκινήσει παράλληλα με αυτή του RE2 Remake και μάλιστα το αρχικό πλάνο ήθελε τα παιχνίδια να κυκλοφορούν μαζί σε ένα πακέτο. Επειδή ωστόσο το τρίτο κεφάλαιο δεν ήταν ακόμα έτοιμο, η εταιρία πήρε την απόφαση να τα χωρίσει. Επιπλέον, η RE Engine που χρησιμοποιούν και τα δυο Remakes (πρώτη φορά την είδαμε στο RE7), βοήθησε αρκετά στην επίσπευση της ανάπτυξης.

Μιλώντας στο Famitsu, ο παραγωγός του παιχνιδιού, Peter Fabiano, τόνισε ξανά πως το Resident Evil 3 δεν θα είναι "κατά γράμμα" remake του αρχικού παιχνιδιού του 1999. Η εμφάνιση των χαρακτήρων για παράδειγμα έχει αλλάξει όπως είπε, ώστε να ταιριάζει περισσότερο στην action προσέγγιση του παιχνιδιού. Ειδική επίσης μεταχείριση έχει λάβει και ο Nemesis, ο οποίος εκτός από το παρουσιαστικό του, πλέον έχει νέους τρόπους με τους οποίους θα μας εντοπίζει και θα μας κυνηγά καθώς παίζουμε.

Το Resident Evil 3 αναμένεται να κυκλοφορήσει μαζί με το multiplayer mode Resident Evil: Resistance στις 3 Απριλίου για PS4, Xbox One και PC.

4 comment(s)

End of content

No more pages to load