Ανακοινώθηκαν τα expansions των Pokémon Sword & Shield – Πάνω από 200 Pokémon επιστρέφουν 

Δείτε τα πρώτα gameplay πλάνα

Ανακοινώθηκαν τα expansions των Pokémon Sword & Shield – Πάνω από 200 Pokémon επιστρέφουν

Πιστή στο ραντεβού της, η Nintendo πραγματοποίησε το Pokémon Direct και στο πλαίσιο αυτού έκανε μερικές πολύ ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις. Συγκεκριμένα, μάθαμε πως τα πρόσφατα Pokemon Sword & Shield θα υποδεχθούν δύο expansions μέσα στο 2020.

Το πρώτο expansion ονομάζεται The Isle of Armor και η κυκλοφορία του είναι προγραμματισμένη για τον Ιούνιο. Το πακέτο επέκτασης θα μας μεταφέρει στον ομότιτλο τροπικό παράδεισο, οπού και θα μπορούμε να πιάσουμε διάφορα νέα Pokémon. Παράλληλα, θα κυκλοφορήσει ένα δωρεάν update που θα προσθέσει στα παιχνίδια και 100 αγαπημένα Pokémon από το παρελθόν. Το The Isle of Armor θα φέρει επίσης νέα αντικείμενα, νέα ρούχα και χρήσιμα νέα χαρακτηριστικά.

Το δεύτερο expansion ονομάζεται The Crown Tundra και αντίστοιχα θα μας μεταφέρει σε μια νέα χιονισμένη περιοχή. Η κυκλοφορία του είναι προγραμματισμένη για τα τέλη του 2020 και επίσης θα φέρει νέα Pokémon, νέα αντικείμενα, καθώς και ένα νέο co-op play χαρακτηριστικό. Όπως και με το πρώτο expansion, θα υπάρχει ένα ακόμη δωρεάν update που θα φέρει στον τίτλο άλλα 100 λατρεμένα Pokémon από το παρελθόν.

Το Expansion Pass των Pokémon Sword & Shield είναι ήδη διαθέσιμο έναντι $29.99.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τόσο το επίσημο trailer ανακοίνωσης, όσο και ολόκληρο το Direct που περιλαμβάνει πολλές περισσότερες πληροφορίες.

21 comment(s)