Το Resident Evil 3 θα έχει περισσότερες αλλαγές από το Resident Evil 2

Δίνοντας ξανά νέα πνοή
09 Ιανουαρίου 2020 16:58
Το Resident Evil 3 θα έχει περισσότερες αλλαγές από το Resident Evil 2

Όπως δήλωσε στο Famitsu ο παραγωγός του remake του Resident Evil 3, Masao Kawada, η ομάδα σκοπεύει να φέρει ακόμα περισσότερα αναδιαμορφωμένα στοιχεία απ’ ότι έφερε το remake του Resident Evil 2. Με τον τρόπο αυτό υποστηρίζει πως οι παλιοί fans από το 1999 θα το εκτιμήσουν και θα το ευχαριστηθούν το ίδιο όπως και οι νεότεροι. Ωστόσο, δεν είναι κάτι ιδιαίτερα ανησυχητικό αυτό, μιας και στο remake του 2 η Capcom ναι μεν έκανε αλλαγές, όμως ταίριαξαν γάντι στα σημερινά δεδομένα.

Η βασική ιστορία όπως είπε θα παραμείνει ίδια φυσικά, όμως θα προστεθούν νέα στοιχεία. Το σημαντικότερο έχει να κάνει με τον χαρακτήρα (και συμπρωταγωνιστή της Jill) Carlos, όπου εκτός από τον αναμενόμενο σχεδιασμό -ο οποίος ομολογουμένως έχει αλλάξει δραματικά- οι αλλαγές θα επεκταθούν και στην προσωπικότητά του.

Ένα στοιχείο ωστόσο που παρέμεινε ανέπαφο είναι ο όπως είπε ο χαρακτήρας της Jill. Επειδή η Jill είναι μία από τους δημοφιλέστερους χαρακτήρες της σειράς, η ομάδα ήθελε να παραμείνει αυθεντική, όπως ήταν τότε που την πρωτογνωρίσαμε.

Όπως γνωρίζουμε η ιστορία του Resident Evil 3 διαδραματίζεται λίγα εικοσιτετράωρα πριν και μετά τα γεγονότα του Resident Evil 2 και έχει περισσότερα action στοιχεία από τον προκάτοχό του. Ταυτόχρονα παρουσιάζει για πρώτη φορά τον τρομερό Nemesis, ο οποίος καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού θα καταδιώκει αλύπητα τους πρωταγωνιστές.

To Resident Evil 3 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 3 Απριλίου του 2020 για PS4, Xbox One και PC.