Το Lord of The Rings: Gollum επιβεβαιώθηκε για τα PS5 και Xbox Series X

Συνέντευξη της ομάδας έφερε στην δημοσιότητα «ζουμερές» λεπτομέρειες
09 Ιανουαρίου 2020 14:09
Το Lord of The Rings: Gollum επιβεβαιώθηκε για τα PS5 και Xbox Series X

Η Daedalic Entertainment μοιράστηκε τις πρώτες λεπτομέρειες σχετικά με το επερχόμενο The Lord of the Rings: Gollum, το οποίο αποτελεί ουσιαστικά το επόμενο παιχνίδι της εταιρίας. Σε συνέντευξη του στούντιο με το Edge για το τεύχος του Φεβρουαρίου αποκαλύφθηκαν «ζουμερές» πληροφορίες σχετικά με την ανάπτυξη και την κυκλοφορία του παιχνιδιού. Ξεκινώντας, η εμφάνιση του Gollum δεν θα ακολουθήσει τις ταινίες, μιας και το στούντιο θέλει να δημιουργήσει την δική του εκδοχή.

Ο Tolkien δεν έδινε εξαρχής κάποιο μέγεθος για το Gollum. Έτσι στις πρώτες εικόνες φαίνεται γιγαντιαίος. Είναι σαν ένα τέρας που φανερώνεται σιγά-σιγά από ένα βάλτο.

Τα δικά του επιχειρήματα για την διαφορετική εμφάνισή που θα έχει το Gollum έδωσε και ο Kai Fiebig, ο Senior Producer της ομάδας. Ο Fiebig πρόσθεσε πως η ομάδα “δεν θέλει να απογοητεύσει τους ανθρώπους που έχουν δει μόνο τις ταινίες. Αλλά εν τέλει το Gollum δεν θα μοιάζει με τον Andy Serkis (τον ηθοποιό που έπαιξε τον Sméagol στις ταινίες). Επίσης, η συγκεκριμένη εκδοχή της ομάδας θα μας δείξει ένα Gollum που παλεύει με τα συναισθήματά του και τις αποφάσεις του. Κάθε στιγμή και κάθε απόφαση που θα χρειαστεί να πάρει ο παίκτης, θα είναι μία δοκιμασία.

Δεν μπορείς απλά να επιλέξεις να είσαι ο Sméagol  ή το Gollum, γιατί για το Gollum αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο. Κάθε προσωπικότητα θα επιτίθεται στην άλλη και κάθε μία θα πρέπει να αμύνεται αναλόγως. Θα έχετε ίσως δύο, τρεις ή και τέσσερις συγκρούσεις ανά κεφάλαιο που θα σας οδηγούν στο τελευταίο κομμάτι για την λήψη της απόφασης. Και σε αυτό το τελικό σημείο θα είναι δυσκολότερο να επιλέξεις τον Sméagol, αν πάντα έπαιρνες την πλευρά του Gollum.

Για το τέλος αφήσαμε τις σημαντικότερες λεπτομέρειες. Το Lord of the Rings: Gollum θα κυκλοφορήσει στις κονσόλες επόμενης γενιάς, δηλαδή στα PS5 και Xbox Series X, ενώ έχει προγραμματιστεί και μία έκδοση για τα PC. Τέλος, ο CEO της Daedalic, Carsten Fichtelmann, πρόσθεσε πως η ομάδα έχει ένα αρκετά μεγάλο συμβόλαιο και θέλει να δημιουργήσει δύο ή και τρία παιχνίδια βασισμένα στη Μέση Γη.