Το λογότυπο του PlayStation 5 έσπασε ρεκόρ στο Instagram

Μέσα σε λιγότερο από 48 ώρες
09 Ιανουαρίου 2020 11:42
Το λογότυπο του PlayStation 5 έσπασε ρεκόρ στο Instagram

Έχουμε τονίσει πολλές φορές πως το 2020 είναι η χρονιά των νέων κονσολών, με το ενδιαφέρον των gamers να είναι στραμμένο στο PlayStation 5 και το Xbox Series X. Φαίνεται πως η κοινότητα πραγματικά ανυπομονεί για τη νέα γενικά και τη νέα κονσόλα της Sony, αφού το λογότυπο του PS5 κατάφερε να σπάσει ρεκόρ στο Instagram μέσα σε λιγότερες από 48 ώρες από τη δημοσίευσή του.

Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο του CES 2020 η Sony αποκάλυψε το λογότυπο του PlayStation 5. Η σχετική της ανάρτηση στο Instagram, την οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω, συγκέντρωσε περισσότερα από 5 εκατομμύρια likes και 142 χιλιάδες σχόλια. Σύμφωνα με την έρευνα του VGC, αυτό σημαίνει πως πλέον είναι η δημοφιλέστερη gaming δημοσίευση στο Instagram, ξεπερνώντας με ευκολία την ανακοίνωση του Avengers Endgame event για το Fortnite Battle Royale που έχει περίπου 2.7 εκατομμύρια likes. Φυσικά, δεν γίνεται σύγκριση με δημοσιεύσεις κάποιου influencer, αλλά μόνο με επίσημους λογαριασμούς εταιριών ή παιχνιδιών.

Για την ιστορία, το PlayStation έχει 22 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram, πράγμα που σημαίνει πως συγκαταλέγεται στα 200 δημοφιλέστερα προφίλ της πλατφόρμας. Περισσότερες πληροφορίες για το PlayStation 5 αναμένεται να αποκαλυφθούν σύντομα.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Welcome to 2020. #PS5

A post shared by PlayStation (@playstation) on Jan 6, 2020 at 5:12pm PST